Softwarepakketten.nl

White papers

White paper: toekomst gericht advies in plaats van terugblikkende beschouwing door accountants

Plaatsingsdatum 19-01-2014
Berichtdatum 2013

Door de toenemende automatisering van de werkprocessen in de accountancybranche richten accountants hun blik steeds meer op de toekomst. Met de vertaling van de cijfers uit het verleden naar een concreet toekomstbeeld spreekt de accountant meer de taal van de ondernemer, die altijd met zijn toekomst bezig is. Waar voorheen de focus op de jaarrekening lag - en alleen werd teruggeblikt op het verleden - maken vandaag de dag daarom steeds meer kantoren de stap naar toekomstgericht adviseren. Maar hoe organiseert u dat advies?

Lees in de whitepaper van UNIT4 Accountancy hoe u als vertrouwenspersoon en sparringpartner in één de ondernemer kunt helpen zijn onderneming optimaal te laten renderen.

Opvragen publicatie: White paper: toekomst gericht advies in plaats van terugblikkende beschouwing door accountants (PDF)

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies
Bronvermelding UNIT4

Terug

Gerelateerde berichten

CFO in the Digital Age [10-12-2016]

White paper: In vijf stappen naar een optimaal werkproces [02-02-2014]

White paper Online samenwerken: meer efficiency geeft accountant ruimte voor advies [19-01-2014]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED