Softwarepakketten.nl

White papers

Brouwers Accountants en de keuze voor het datacenter van Loyall

Plaatsingsdatum 28-03-2014
Berichtdatum Maart 2014

Eén van de accountants waar Loyall nauw mee samenwerkt is Brouwers Accountants uit Zwolle, Deventer, Arnhem en Genemuiden. De weg naar Het Nieuwe Werken is door Brouwers een aantal jaar terug ingeslagen  wat heeft geleid tot een grote veranderingen in de manier van werken.

Informatie moet voor de medewerkers van Brouwers op ieder moment en op willekeuring welke locatie beschikbaar zijn. Zo wordt er zeer klantgericht gewerkt en kan er snel worden geschakeld. De medewerkers zijn niet meer afhankelijk van het kantoor en kunnen nieuwe vormen van samenwerken en diensten ontwikkelen. Voor de klanten betekent dit, dat er meer aandacht wordt gegeven aan advies en dat de accountant samen met de ondernemer pro-actief aan de knoppen van zijn onderneming kan draaien. “De accountant, bedrijfsadviseur, is nu nog beter in staat meerwaarde voor de klant te leveren”, aldus Pedro Vossepoel, Controller van Brouwers.

Wanneer er wordt gekozen voor een omgeving waar iedereen altijd en overal kan werken is beschikbaarheid een essentiële voorwaarde. Optimale beschikbaarheid staat op gespannen voet met maximale beveiliging tegen onrechtmatige toegang door onbevoegden. Terwijl dat juist zo voor de accountant en zijn klanten essentieel is. Maar ook integriteit van de data is van groot belang. De keuze, gebaseerd op deze uitgangspunten, is gevallen op het datacenter van Loyall.

Lees de white paper Loyall ICT Group ontwikkelt mee met de accountant (PDF).

 

Categorie(n) Soort > ICT beheer en beveiliging, SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Loyall
Internet URL http://www.loyall.nl

Terug

 

CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED