Softwarepakketten.nl
Urios
Centralservices

Software nieuws

Loyens & Loeff stapt over op digitale factuurverwerking

Plaatsingsdatum 26-04-2014
Berichtdatum 25 april 2014

Met het grote aantal inkoopfacturen en verschottennota’s die handmatig gecodeerd en geboekt werden, was Christine Koetsier, manager Finance & Control bij Loyens & Loeff, overtuigd dat de organisatie over moest stappen naar een geautomatiseerde oplossing. In 20/20 vision heeft men dé oplossing gevonden om deze efficiency- en professionaliseringsslag te maken.
 
Met wereldwijd rond de 900 juridische, fiscale en notariële professionals behoort Loyens & Loeff tot de grootste juridische en fiscale dienstverleners in Nederland. De organisatie telt vijf kantoren in de Benelux en elf in diverse landen wereldwijd. De drie vestigingen in Nederland maken als eerste gebruik van de factuurverwerkingsoplossing van 20/20 vision om de inkomende facturen en in het bijzonder de verschottennota’s efficiënter te verwerken. “De mogelijkheden om vanaf dag 1 inzichtelijk te hebben waar de facturen zich in het proces van verwerking bevinden, de aanwezige audittrail en de wijze waarop het bestand met te betalen facturen wordt aangeleverd waren doorslaggevend bij de keuze voor de oplossing van 20/20 vision”.

Loyens & Loeff verwerkt momenteel in Nederland jaarlijks circa 30.000 inkomende facturen met de factuurverwerkingsoplossing van 20/20 vision. Deze oplossing is gekoppeld aan Aderant Expert. 20/20 vision Europe heeft een samenwerkingsverband met Timesoft waardoor deze technische koppeling efficiënt tot stand komt. De 20/20 vision oplossing is bij Loyens & Loeff bij circa 1.000 gebruikers in gebruik. Met het gebruik van 20/20 vision voor het verwerken van (inkoop)facturen is de beoogde efficiency- en professionaleringsslag werkelijkheid geworden.

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Uren-, Tijdregistratie en declaraties, Branche > Juridisch
Bronvermelding 20/20 vision
Internet URL http://www.2020vision.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED