Softwarepakketten.nl

White papers

Gemeente Purmerend koploper in eFactureren

Plaatsingsdatum 31-05-2014
Berichtdatum Mei 2014

Dit artikel beschrijf de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektronisch factureren binnen de gemeente Purmerend. Deze gemeente heeft gekozen voor Factuurportal voor elektronisch facturen omdat in dat systeem inkomende readable Pdf-facturen verwerkt kunnen worden. En een integratie met Budget-tot-Betaling van 2020 vision is ook een voordeel.

Teammanager Financiën Harry van der Aar van de gemeente Purmerend over de laatste ontwikkelingen

Hoe kan de workflow van onze financiële administratie verbeterd worden? Dat was de vraag waarmee destijds 2020 vision Europe door hun klant gemeente Purmerend werd geconfronteerd. Vorig jaar verscheen in Documentwereld een artikel aan de hand van een interview met Harry van der Aar, teammanager Financiën van de gemeente Purmerend naar aanleiding van de implementatie van Budget-tot-betaling van 2020 vision. Hij zei toen:  “De volgende stap – inkomende facturen verwerken via XML en Digipoort – kan zodoende het nieuwe speerpunt van de Gemeente Purmerend worden in het continue verbeteringsproces.” De afgelopen tijden zijn twee mijlpalen gerealiseerd: Verbetering van de workflow via de inkoopoplossing Budget-tot-betaling en nu ook de digitalisering en stroomlijning van de inkomende facturen met Factuurportal, tezamen met Budget-tot-betaling “Factuurtotaal” genoemd.

Download het uitgebreide artikel "Gemeente Purmerend koploper in eFactureren" in PDF...

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Nexus Verus
Internet URL http://www.nexusverus.nl

Terug

13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED