Softwarepakketten.nl

White papers

Onhoudbare planning in de greep dankzij Limis Planner

Plaatsingsdatum 27-09-2014
Berichtdatum september 2014

Met zo’n 2.500 orderregels en 15.000 bewerkingen was onze productieplanning in Excel totaal onhoudbaar. Onze planner liep altijd achter de feiten aan, zag een bo/leneck pas op het moment dat de order al wegmoest en het kostte hem veel te veel tijd om de planning bij te werken. Plannen met Limis Planner is vele malen beter gebleken dan plannen met Excel.”.

Aan het woord de heer Sjoerd Silderhuis, account- & projectmanager bij Wemeco Nederland B.V.
Wemeco Poland sp. z o.o. is een ISO9001:2008 gecerficeerd toeleverbedrijf dat is gespecialiseerd in het seriematig produceren van producten op klantspecificatie (CMP, Customer Metal Parts)".

"Circa twee jaar geleden merkten we dat door de groei van ons bedrijf onze planning in de knel kwam en dat we moesten gaan ingrijpen om problemen voor te kunnen blijven. We kwamen in contact met Limis. Zij hadden online het ervaringsverhaal van een klant staan en wat daarin werd beschreven als probleem was precies waar wij in de dagelijkse prak.jk tegenaan liepen. Onze planning in Excel was door complexiteit en omvang onhoudbaar terwijl plannen in ons ERP pakket te statisch bleek".

Werking
Tegenwoordig plant Limis Planner alle orders automatisch. Daarbij plannen we op prioriteit, het clusteren van materialen en op omsteltijden. De volledige productieplanning wordt in Limis Planner geregeld terwijl gereedmeldingen in PlanDe CAMpagne worden gedaan middels online tijdsregistratie en stuksmelding (bv. serie 100 ex./15 ex. gereed). Limis Planner draait automatisch elke nacht een complete update van de planning en eenmaal per dag worden nieuwe orders ingevoerd middels de interface. Dit is toereikend voor ons.

Lees volledige white paper over Limis Planner.

Categorie(n) Soort > ERP, Soort > Planning- en reservering software, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek
Bronvermelding Limis
Internet URL http://www.limis.nl

Terug

Gerelateerde berichten

MRP optimalisatie en scheduler van Limis Planner brengen Berg Hortimotive naar hoger niveau [10-01-2017]

AFMI Verspanende Industrie: goed gepland met Limis Planner [11-02-2015]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED