Softwarepakketten.nl

White papers

Factuurherkenning- en verwerking NAViDocs bij Brandweer Amsterdam

Plaatsingsdatum 03-11-2014
Berichtdatum Oktober 2014

Klantencase factuurherkenning- en verwerking NAViDocs bij Brandweer Amsterdam

Brandweer Amsterdam-Amstelland stapte in juli van dit jaar over op NAViDocs voor de verwerking van inkomende facturen en voor het order- en bestelsysteem. Een goede keuze, zo kan zij al na vier maanden ervaring met het pakket concluderen. De samenwerking met het bedrijf NAViDocs, de implementatie van het pakket en de vlekkeloze werking ervan resulteren in niets dan complimenten van zowel de Financiële administratie als de I&A-afdeling. Er kan zonder overdrijven gesteld worden dat Brandweer Amsterdam-Amstelland in vuur en vlam is over NAViDocs.

Het idee voor NAViDocs ontsproot al in 2008 aan het brein van directeur Albert Hendriks. Met zijn bedrijf Always A Solution (AAS), werd hij regelmatig geconfronteerd met de tekortkoming van Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) op het gebied van documentherkenning- en verwerking. “Dat kan beter”, meende hij en ontwikkelde de NAViDocs module.

Lees klantencase factuurherkenning- en verwerking NAViDocs bij Brandweer Amsterdam (PDF).

 

 

Categorie(n) Soort > Inkoop & Purchase to pay, Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Financials, Branche > Overheid en semi overheid
Bronvermelding AAS At Work
Internet URL http://www.aasatwork.nl

Terug

13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED