Softwarepakketten.nl

Onderzoek

Marktanalyse softwarepakketten voor de kinderopvangbranche

Plaatsingsdatum 22-11-2015
Berichtdatum November 2015

Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V. heeft een marktanalyse gemaakt van ruim tien softwarepakketten voor de kinderopvang. Het rapport biedt ondersteuning voor het maken van de keuze voor een juist pakket.

Het rapport is opgedeeld in verschillende onderdelen:

  1. In samenwerking met enkele klanten binnen de kinderopvangbranche is  een criterialijst opgesteld voor de functionaliteiten van een goed softwarepakket voor deze specifieke branche. De criteria zijn per leverancier geanalyseerd, waarvan de resultaten zijn opgenomen in de marktanalyse.
      
  2. Daarnaast is er per pakket een globale weergave gegeven van waar het pakket nu eigenlijk voor staat. Het rapport biedt een korte omschrijving van het product, mogelijke koppelingen met andere toepassingen, conversie van data, verloop van de installatie, onderscheidend vermogen, visie op de toekomst en overige vermeldingen. Zowel bij het onderscheidend vermogen als de visie op de toekomst is de leverancier aan het woord gelaten om zijn beeld en visie goed duidelijk te maken. 
        
  3. Het rapport bevat ten slotte een hoofdstuk waarin drie gebruikerservaringen per pakketaanbieder worden gepresenteerd. Hierin beschrijven verschillende klanten hun ervaringen met de pakketten.

Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V. begeleidt al jarenlang vele kinderopvang-organisaties met de opzet van hun administratieve organisatie als ook de inrichting van de vele processen die zo kenmerkend zijn voor de kinderopvangbranche. Daarnaast wordt er periodiek een overleg met controllers en managers in de kinderopvang georganiseerd.

Gratis opvragen
Download het complete rapport marktanalyse software voor de kinderopvangbranche (PDF)...

 

Categorie(n) Soort > Planning- en reservering software, Branche > Onderwijs, Branche > Medisch en zorg
Bronvermelding Twan van de Wiel
Internet URL http://www.twanvandewiel.nl

Terug

13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED