Softwarepakketten.nl

White papers

Debt Advisory applicatie die het eenvoudig inzichtelijk maakt wat en hoe een bedrijf te financieren

Plaatsingsdatum 21-01-2016
Berichtdatum Januari 2016

Whatifolution heeft een Debt Advisory applicatie ontwikkeld die het eenvoudig inzichtelijk maakt wat en hoe een bedrijf te financieren. Interactief kun je het effect van allerlei leningvormen en daaraan verbonden verplichtingen zichtbaar maken. Variabelen zijn bewerkbaar waarna je scenario’s met elkaar kunt vergelijken. Analyseer en ontdek het meest optimale scenario. De output wordt gegenereerd op basis van de omstandigheden welke tot nu toe bekend zijn om een zo goed mogelijke voorspelling te geven. Na een gemaakt scenario kan er indien gewenst een investeringsrapport gemaakt worden die voldoet aan de kwaliteitsnormen van bankiers, investeerders en bestuursleden. Er is geen gedetailleerde kennis van Excel of Data Analytics vereist.

TECHNOLOGIE
Het idee is eenvoudig en eigenlijk vanzelfsprekend. Waarom kun je niet gewoon een lijn trekken en deze gebruiken als de input van je rekenmodel? Dat is de essentie van Whatifolution. Data wordt gegenereerd of bewerkt met een eenvoudige bewerking van de muis of vinger. Hieruit volgt direct resultaat in een gevisualiseerde, interactieve en dynamische omgeving.

Wij gaan een stap verder waar andere dashboard leveranciers stoppen. Wij kunnen een model zodanig vormgeven dat alle charts van het dashboard interactief met elkaar communiceren. Output kan input worden. Dat laatste is gepatenteerd. Je kunt nu vanuit het resultaat werken in plaats vanuit het telkens aanpassen van de input om scenario’s te analyseren.

Demo ICT Accountancy YouTube-kanaal

Categorie(n) Soort > Treasury-, Cash en Payment management, Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies, Branche > Financials
Bronvermelding Whatifolution
Internet URL http://www.whatifolution.com

Terug

Gerelateerde berichten

FINALY: een nieuwe prognosetool voor accountants en administratiekantoren [22-01-2016]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED