Softwarepakketten.nl

White papers

FINALY: een nieuwe prognosetool voor accountants en administratiekantoren

Plaatsingsdatum 22-01-2016
Berichtdatum Januari 2016

Financial insight and analytics, ofwel FINALY. Een nieuwe prognosetool voor accountants en administratiekantoren. In een landschap dat verandert van administratie naar advies, krijgt de accountant met FINALY een gebruiksvriendelijke, professionele en efficiënte tool in handen om relevant te blijven voor de klant. Gezamenlijk en op interactieve wijze worden er diverse scenario’s doorgelopen om te bepalen welke de beste toekomstperspectieven biedt.

De accountant speelt hiermee een actieve rol in de optimalisatie van de bedrijfsvoering van zijn klanten. Trek eenvoudig aan grafieken met je vinger of muis en creëer het optimale scenario. De gevolgen van je te nemen beslissing zijn direct zichtbaar op het dashboard met dank aan de Whatifolution technologie. Het interpreteren van cijfers is nog nooit zo eenvoudig geweest! Er is geen gedetailleerde kennis van Excel of data analytics vereist.

TECHNOLOGIE
Het idee is eenvoudig en eigenlijk vanzelfsprekend. Waarom kun je niet gewoon een lijn trekken en deze gebruiken als de input van je rekenmodel? Dat is de essentie van WHATiFOLUTION. Data wordt gegenereerd of bewerkt met een eenvoudige bewerking van de muis of vinger. Hieruit volgt direct resultaat in een gevisualiseerde, interactieve en dynamische omgeving.

Wij gaan een stap verder waar andere dashboard leveranciers stoppen. Wij kunnen een model zodanig vormgeven dat alle charts van het dashboard interactief met elkaar communiceren. Output kan input worden. Dat laatste is gepatenteerd. Je kunt nu vanuit het resultaat werken in plaats vanuit het telkens aanpassen van de input om scenario’s te analyseren. 

Demo ICT Accountancy YouTube-kanaal

Categorie(n) Soort > Planning en control, Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies
Bronvermelding Whatifolution
Internet URL www.whatifolution.com

Terug

Gerelateerde berichten

Debt Advisory applicatie die het eenvoudig inzichtelijk maakt wat en hoe een bedrijf te financieren [21-01-2016]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED