Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Informer en NMBRS presenteren koppeling

Plaatsingsdatum 11-02-2017
Berichtdatum Januari 2017

Software ontwikkelaar Informer en NMBRS hebben onlangs de handen ineen geslagen. Het doel van de samenwerking is om dankzij een koppeling tussen de twee systemen de verwerking van de online boekhouding verder te versnellen.

Slimme HR-software
NMBRS is ontwikkelaar van slimme HR-software in de cloud. Steeds meer bedrijven, accountants- en administratiekantoren gebruiken het programma voor HR- en salarisadministratie. In 2015 kreeg het bedrijf de prijs van 'Coolest Tech Company' van Nederland. Dankzij de koppeling met InformerOnline is het nu mogelijk om de loonjournaalposten vanuit NMBRS direct de boekhouding in te laden. "InformerOnline maakt gebruik van de Nmbrs API waardoor er nu een directe koppeling is tussen beide systemen met als resultaat minder handmatig en dus minder kans op fouten in de boekhouding" aldus Sjoerd-Haakon Haven, Integratie Manager bij NMBRS.

Boekhouding sneller en eenvoudiger
Remco Frühauf, CEO van Informer, is blij met de koppeling. "Ondernemers hoeven niet meer handmatig loonjournaalposten in te voeren in de administratie. Het direct importeren en inlezen is niet alleen eenvoudiger, het bespaart ook nog flink wat tijd. Boekhouden is dankzij de koppeling met NMBRS dus weer een stuk sneller en eenvoudiger geworden. En dát is waar het bij Informer om draait!"

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren, Robotic (accounting), Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Informer Software
Internet URL http://www.informer.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Smart Boekhouden: The Game, vanaf nu beschikbaar in alle InformerOnline boekhoudpaketten [28-09-2017]

Knab en Informer presenteren boekhoudkoppeling [21-09-2017]

Voor het derde jaar op rij heeft InformerOnline een MKB Proof Award ontvangen [08-08-2017]

Handig, Verdeel je geld automatisch over je rekeningen [29-05-2017]

Het Online boekhoudpakket InformerOnline heeft als eerste boekhoudpakket in Nederland het Keurmerk betrouwbaar boekhouden behaald [23-05-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED