Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Easy Systems ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Plaatsingsdatum 18-04-2017
Berichtdatum 18 april 2017

Easy Systems uit Ede is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. De software ontwikkelaar toont hiermee aan dat het bedrijf de bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde heeft en dat continue verbetering ingebed is in de organisatie.

Jan Willem te Steege, directeur van Easy Systems: “Organisaties die ons al wat langer kennen, weten wellicht wel dat onze slogan ‘Continue ontwikkeling van intelligentie’ is. Waarmee we eigenlijk al jaren zeggen dat wij het belangrijk vinden om onszelf te ontwikkelen. Dit zit echt in ons DNA, elke dag vragen wij ons af hoe het beter kan, voor onze klant, onze software en onze medewerkers. De ISO certificering is voor ons dan ook een logische stap. Het is geen papiertje wat je eenmalig ontvangt omdat het nú op orde is, maar omdat je processen zo zijn ingericht dat je ook continu werkt aan de toekomst en rekening houdt met kwaliteit- en veiligheidseisen van morgen.”

Jan Willem vervolgt: “Voor ons is veiligheid altijd een belangrijk speerpunt geweest. Wij zijn hier continu mee bezig, het is niet iets wat je afrondt. Je kunt het zien als een ‘ratrace’, elke dag worden nieuwe manieren gevonden om ongeoorloofd toegang te krijgen tot afgeschermde gegevens en elke dag zijn wij bezig om bij te blijven. Het is een spel wat nooit uitgespeeld is. Deze certificaten zijn een mooie bevestiging dat onze slogan niet uit de lucht gegrepen is.”

Categorie(n) Soort > Inkoop & Purchase to pay, Soort > (Elektronisch) factureren, Assuring (incl. certificeren en compliance)
Bronvermelding Easy Systems
Internet URL http://www.easysystems.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Easy Systems is certified product partner van Isah [02-09-2015]

Easy Systems wederom snelste groeier in IP/P2P markt [30-07-2015]

Webinar digitale factuurverwerking [13-02-2015]

D&B Facility Group kiest Easy Systems voor het factuurverwerking proces [14-11-2014]

Webinar: Automatisch matchen, goedkeuren en verwerken van orderfacturen [21-10-2014]


1 november 2017
ICT Accountancy Jaarcongres
Met als hoofdthema Blockchain (3 ervaren sprekers). Maar ook de waarde van Big data, overview IT-recht (met AVG), Cyber risico management, Realtime accounting, PSD2, Instant Payments, actuele ontwikkelingen en ICT Accountancy award.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED