Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Het aantal bedrijven dat go2UBL gebruikt neemt toe

Plaatsingsdatum 09-05-2017
Berichtdatum 8 mei 2017

Het aantal bedrijven dat ‘ubbelt’ neemt toe. Op 19 april beschreef de redactie van AccountantWeek al dat UBL via e-mail de norm is. Deze trend is ook duidelijk merkbaar bij marktleider go2UBL. Het bedrijf ziet in de eerste vier maanden van 2017 het aantal facturen dat zij converteren naar UBL (Universal Business Language) met 350% stijgen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Daarnaast is het klantenbestand in een half jaar tijd bijna verdubbeld.

Overduidelijke trend
Het kan niet worden ontkend dat hierin een trend te zien is. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van het ontvangen van UBL-facturen en het automatisch inboeken ervan. Rob Tolstra, oprichter go2UBL: “Het zegt natuurlijk wel wat. Zo vroeg in het jaar evenaren we al bijna het aantal facturen dat we in heel 2016 hebben verwerkt. Ik ben in 2014 met go2UBL begonnen omdat ik zag dat het verwerken van facturen veel efficiënter kon. Dat onder andere accountants en boekhouders dit nu doorkrijgen en dat ik ze daarmee kan helpen, dat is natuurlijk wat ik hoop te bewerkstelligen.”

Klantenbestand bijna verdubbeld in zes maanden
Naast de spectaculaire toename in het aantal verwerkte facturen, neemt ook het klantenbestand snel toe. In de afgelopen twee maanden sloten zich ruim 1000 nieuwe klanten aan bij het innovatieve bedrijf. Kijkend naar de afgelopen vier maanden komt het uit op een totaal van ruim 2200 nieuwe klanten, een groei van 44% ten opzichte van 2016. In de afgelopen zes maanden is het klantenbestand van go2UBL, met een groei van 91%, bijna verdubbeld. Tolstra: “Volgens mij kunnen we met deze cijfers niet meer ontkennen dat factuurconversie naar UBL (‘ubbelen’) met go2UBL inderdaad de standaard wordt.

Categorie(n) UBL, Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding go2UBL
Internet URL http://www.go2ubl.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Extendas beveelt go2UBL aan als betrouwbare conversiepartij voor elektronisch factureren [12-12-2017]

Converteren van facturen naar UBL begint steeds meer de standaard te worden [30-11-2017]

Waarom elke slimme accountant in 2018 over gaat stappen op UBL [11-10-2017]

WEA Deltaland binnen 2 jaar van 0 naar 18.000 facturen per maand met UBL [21-09-2017]

Mr. Billie kiest voor go2UBL [14-03-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED