Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Boekhoudprogramma Jortt introduceert de realtime jaarafsluiting

Plaatsingsdatum 17-05-2017
Berichtdatum 17 mei 2017

Het innovatieve boekhoudprogramma Jortt introduceert als eerste boekhoudprogramma de realtime jaarafsluiting. Het afronden van het boekjaar is in traditionele boekhoudsystemen een arbeidsintensief en complex proces. Jortt heeft daarom alle handelingen geautomatiseerd die nodig zijn voor het afsluiten van een boekjaar. Hierdoor besparen ondernemers veel tijd en geld. Wat het systeem extra bijzonderder maakt, is dat de jaarafsluiting realtime wordt bijgewerkt. De jaarafsluiting is dus al klaar op het moment dat de laatste boeking van het jaar is gedaan.

Een ingewikkelde puzzel
Een jaarafsluiting van de boekhouding is voor ondernemers vaak een ingewikkelde puzzel. Boekhoudprogramma Jortt neemt dit werk nu automatisch en realtime over. En realtime is ook echt realtime. Bij iedere nieuwe boeking of wijziging van een bestaande boeking wordt achter de schermen, direct en volledig automatisch, voor de jaarafsluiting een tegenboeking gemaakt of aangepast. Voor een jaarafsluiting hoeft er in Jortt dus echt niets meer handmatig gedaan te worden. En dat bespaart uren werk, ergernis en gepuzzel of honderden euro's aan een boekhouder.

Volgens Hilco de Roo, Commercieel Directeur van Jortt: "De realtime automatische jaarafsluiting van Jortt is weer een unieke innovatie die past in onze visie om al het handmatige werk uit het boekhouden te halen. Ondernemers hoeven niet na te denken over de jaarafsluiting. Deze wordt automatisch gemaakt terwijl de boekingen worden verwerkt. Complexe boekingen worden allemaal achter de schermen gedaan. Zodat zonder ook maar één handmatige handeling, het volgende boekjaar klaarstaat."

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding Jortt
Internet URL http://www.jortt.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Bij de Computable Awards 2017 wint Boekhoudprogramma Jortt als ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB [03-11-2017]

Innovaties boekhoudprogramma Jortt beschikbaar als open source [08-05-2017]

Realtime boekhouden, ook als je niet aan het boekhouden bent [26-01-2017]

Factuurprogramma Jortt Gratis breidt uit met offerteprogramma [25-05-2016]

Boekhoudprogramma Jortt biedt betalen via Boekhoudprogramma Jortt biedt betalen via QR-code [12-04-2016]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED