Softwarepakketten.nl

Software nieuws

GT Nexus Commerce Network van Infor bevordert digitale supply chain transformatie bij OCTAL

Plaatsingsdatum 01-12-2017
Berichtdatum 1 december 2017

Infor, een leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, maakt bekend dat OCTAL, de grootste producent van PET-platen en -hars, succesvol Infor GT Nexus Commerce Network inzet om de digitale transformatie van de supply chain mogelijk te maken. Het platform ondersteunt de exportketen door de wereldwijde logistiek, planning en klantenservice te optimaliseren.

OCTAL produceert jaarlijks bijna 1 miljoen ton PET-flessen en DPET-platen in zijn faciliteiten in Salalah (in het zuiden van Oman), Cincinnati (VS) en Riyad (Koninkrijk Saudi-Arabië) en levert aan klanten in meer dan 75 landen.

Het bieden van een uitzonderlijke klantervaring is van cruciaal belang voor het langetermijnsucces van OCTAL,” aldus Dennis Melgert, Director of Global Logistics and Supply Chain bij OCTAL. “We digitaliseren onze supply chain zodat de besluitvorming, efficiëntie en klantervaring wordt gevoed door accurate informatie. Dankzij het GT Nexus-cloudplatform hebben we inzicht in onze supply chain waardoor onze externe en interne teams op één lijn zitten om zo meer klantwaarde te bieden.”

Het Infor GT Nexus Commerce Network is voor OCTAL een centrale wereldwijde informatiebron voor de supply chain, dat supply chain-partners, IT-systemen en interne operationele teams verbindt. Logistieke teams kunnen producten efficiënter verschepen en klantenteams gebruiken dezelfde informatie om klanten op de hoogte te houden van de stroom aan materialen die de productielijnen in beweging houden.

Met een reeks bedrijfsapplicaties van het Infor GT Nexus platform kan het personeel van OCTAL de supply chain-activiteiten plannen, uitvoeren en monitoren. Een paar mogelijkheden, zijn:

  • Inzicht in zendingen, inclusief de bijbehorende documenten, vrachttarieven, partneractiviteit, en logistieke activiteiten.
  • Systeemintegratieplanning die ERP-systemen voorziet van realtimegegevens over wat er daadwerkelijk gebeurt in de wereldwijde supply chain.
Categorie(n) Soort > Inkoop & Purchase to pay, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Terug

Gerelateerde berichten

Infor blijft innoveren en investeren in oplossingen voor asset management, materiaalbeheer en procurement [13-11-2017]

Trioliet kiest Infor LN om bedrijfsvoering naar hoger plan te tillen [24-10-2017]

Infor integreert Artificial Intelligence in HR-applicaties [13-10-2017]

Infor kondigt AI-platform aan [12-07-2017]

Rubis Terminal kiest Infor EAM in de cloud om downtime te verlagen en betrouwbaarheid te verbeteren [02-05-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED