Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Knab en Informer presenteren boekhoudkoppeling

Plaatsingsdatum 21-09-2017
Berichtdatum 21 september 2017

Ondernemers die bankieren bij Knab, kunnen vanaf nu hun zakelijke rekening automatisch koppelen met de boekhouding in InformerOnline. Op deze manier hebben zzp’ers en ondernemers in het kleinbedrijf hun boekhouding sneller op orde.

Dankzij de directe koppeling hoeven ondernemers hun elektronische bankafschriften niet meer handmatig in te voeren. Dagelijks worden alle banktransacties op de Knab-rekening direct gesynchroniseerd met de boekhouding in InformerOnline.

Ideaal voor kleine ondernemers
Beide partijen zijn blij met de samenwerking. “Dankzij de automatische koppeling besparen zzp’ers tijd, die ze weer in hun onderneming kunnen steken. Ons doel is om bij klanten financiële gemoedsrust te creëren. Deze boekhoudkoppeling is daar een mooi voorbeeld van,” aldus Michiel Ypenburg van Knab.

Ook Remco Frühauf, CEO van Informer, ziet de meerwaarde voor de ondernemer. “Naast een flinke tijdsbesparing worden er ook nog eens minder fouten gemaakt. Op die manier hebben ondernemers altijd een up-to-date overzicht van hun bankzaken en is de boekhouding weer een stuk sneller én eenvoudiger geworden.

Informer en Knab zijn allebei officiële kennispartners van ZZP Nederland. “We zijn blij dat twee van onze kennispartners de samenwerking hebben gevonden. Door deze koppeling wordt niet alleen boekhouden eenvoudiger, het stelt onze leden ook in staat om optimaal van de diensten van beide partners gebruik te maken“, aldus Frank Alfrink, directeur van ZZP Nederland.

De directe bankkoppeling is per direct beschikbaar voor alle ondernemers.

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Informer Software
Internet URL http://www.informer.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Smart Boekhouden: The Game, vanaf nu beschikbaar in alle InformerOnline boekhoudpaketten [28-09-2017]

Voor het derde jaar op rij heeft InformerOnline een MKB Proof Award ontvangen [08-08-2017]

Handig, Verdeel je geld automatisch over je rekeningen [29-05-2017]

Het Online boekhoudpakket InformerOnline heeft als eerste boekhoudpakket in Nederland het Keurmerk betrouwbaar boekhouden behaald [23-05-2017]

Informer en TrackJack lanceren koppeling voor rittenregistratie [09-05-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED