Softwarepakketten.nl

Software nieuws

HSO heeft primeur met nieuwe Dynamics field service-software

Plaatsingsdatum 27-09-2017
Berichtdatum 27 september 2017

Microsoft Solution Integrator HSO kondigt een uitbreiding op de bestaande Dynamics 365 field service-software van Microsoft aan. Dynamics Software, ontwikkelaar van Microsoft Dynamics 365 applicaties en onderdeel van de HSO Groep, is de eerste wereldwijd die een dergelijke field service-applicatie lanceert. De oplossing stelt organisaties in staat om het field service-proces van A tot Z te ondersteunen. De applicatie is beschikbaar via Microsoft AppSource.

HSO ziet vooral bij technische dienstverleners een toenemende behoefte om klanten te kunnen ondersteunen met nieuwe service- en beheerdiensten. Advanced Field Service beschikt over een out-of-the box Internet of Things-integratie. Daarnaast zorgt de nieuwe applicatie voor een gestroomlijnd proces van cases, orders en uitgebreide mogelijkheden voor het registeren van de klantvraag, objecten en contracten. Ook biedt de applicatie ondersteuning bij het efficiënt vastleggen en geautomatiseerd opvolgen van garantieafhandelingen en SLA’s.

"We zijn trots dat we de eerste zijn die een oplossing beschikbaar heeft voor Microsoft Dynamics 365 voor field service via de Microsoft AppSource," zegt Eric Veldkamp, Director Sales & Marketing bij Dynamics Software. "Met deze release kunnen we onze klanten nog beter helpen met het stroomlijnen van hun service- en onderhoudsproces.”

Categorie(n) Branche > Bouw en installatie
Bronvermelding HSO
Internet URL http://www.hso.com/nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED