Softwarepakketten.nl

Software nieuws

DDi traint en verbetert continu de DDi Transaction Robot

Plaatsingsdatum 12-10-2017
Berichtdatum 12 oktober 2017

Eerder dit jaar lanceerde DDi, softwareontwikkelaar uit Hoofddorp, de DDi Transaction Robot voor Financiële dienstverleners. Nu, in de nieuwste versie van de Digitale Postkamer, DDi 3.5, is met name de automatische classificatie weer flink verbeterd. De TA Robot classificeert steeds meer (tot wel 70%) van alle binnenkomende berichten zonder tussenkomst van de gebruiker. Berichten worden automatisch toegevoegd aan het juiste dossier en de werklijst van de juiste behandelaar.

Doorgetrainde Transaction Robot beschikbaar in nieuwe versie Digitale postkamer
Door de inzet van de Digitale postkamer voor Financiële dienstverleners worden alle emailberichten, gescande post, webaanvragen, extranet downloads direct bij binnenkomst door de TA robot opgevangen en ingelezen. De robot haalt automatisch cruciale gegevens, zoals polisnummer, relatienummer, namen, (e-mail) adressen, schadenummers, kentekens, et cetera uit de berichten/documenten. Met name in de automatische classificatie o.b.v. schade- en relatienummer en in de matching van de achternaam is de TA Robot aanzienlijk beter geworden. Na een performance test bij een grote verzekeraar blijkt dat meer dan 60% van alle berichten direct na ontvangst automatisch aan het juiste dossier en de werklijst van de juiste behandelaar kan worden toegevoegd. “Door deze techniek te blijven doorontwikkelen en het trainen van de TA Robot wordt het handmatig sorteren van alle berichten (in de ruimste zin van het woord) en het uitvoeren van repeterende handelingen bij de verwerking ervan in de nabije toekomst volledig geëlimineerd. Dat is onze missie, ”aldus Thom Menssink, Directeur bij DDi.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Kantoorautomatisering
Bronvermelding DDi Information Automation Engineers
Internet URL http://www.ddi.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Twee financile dienstverleners kiezen voor partnership DDi [26-10-2017]

DDi introduceert Straight Through Processing voor provinciale post [26-09-2017]

DDi Create incasseert nota's via iDeal van Bluem [19-09-2017]

DDi Create zorgt voor optimale klantcommunicatie bij Financile dienstverleners [12-09-2017]

Start e-factureren vergemakkelijkt met DDi eInvoiceConnect [08-08-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED