Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Yuki ontvangt keurmerk Zeker-OnLine

Plaatsingsdatum 16-10-2017
Berichtdatum 16 oktober 2017

Online boekhoudplatform Yuki heeft het keurmerk Zeker-OnLine ontvangen. Het door Zeker-OnLine opgestelde normenkader is getoetst door IT-auditor 3Angles B.V. en heeft geresulteerd in een ISAE-3402 type twee rapport. Dit rapport is de basis waarop het bestuur van Zeker-OnLine het keurmerk heeft toegekend. Zeker-OnLine is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor online diensten. Yuki bewijst met het behalen van dit keurmerk dat het staat voor betrouwbaarheid, veiligheid, juridische zekerheid en continuïteit.

‘Wij zijn de afgelopen jaren heel hard gegroeid. Nu was het tijd de kwaliteit en veiligheid van ons boekhoudplatform integraal te maken binnen onze organisatie met dit keurmerk’, vertelt Peter van Haasteren, algemeen directeur Yuki. Het certificaat dat we ontvingen verklaart dat onze software voldoet aan de strenge eisen die gesteld worden in het normenkader voor Zeker-OnLine. Elk jaar vindt de audit plaats om continu de kwaliteit van de gecertificeerde diensten te kunnen vaststellen. ‘Wij zijn trots op het behaalde resultaat’, aldus Peter van Haasteren.

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, Assuring (incl. certificeren en compliance), Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Yuki
Internet URL http://www.yuki.nl

Terug

Gerelateerde berichten

UBL weer in de spotlights langs de Nederlandse snelwegen [13-03-2017]

Yuki Robotic Assistant haalt zelf facturen op en verwerkt ze in de boekhouding [22-12-2016]

WKR tool automatiseert het administreren van werkkosten [30-08-2016]

Boekhoudplatform Yuki neemt Newviews over [30-06-2016]

Yuki haalt mijlpaal van 10.000 ondernemingen [29-06-2016]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED