Softwarepakketten.nl

Software nieuws

HSO Analytics: nieuwe Business Intelligence unit

Plaatsingsdatum 30-10-2017
Berichtdatum 30 oktober 2017

Per oktober 2017 is HSO Analytics, een nieuwe unit van Microsoft Solution Integrator HSO, gestart. De ontwikkelingen in de Business Intelligence (BI) wereld volgen elkaar snel op en HSO merkt dat de klant zoekende is naar de beste toepassingen om de waarde van zijn data te erkennen. Deze nieuwe unit zorgt ervoor dat klanten hun ambities in de transformatie naar een datagedreven organisatie versneld kunnen bereiken.

Het HSO Analytics team ondersteunt en adviseert organisaties in de snel veranderende markt. Daarnaast ondersteunt het team bij het omzetten naar actionable data waarmee zij op deze veranderingen kunnen inspelen. HSO Analytics is ervan overtuigd dat bedrijven beter presteren wanneer ze de waarde in data erkennen. Aan de hand van BI, data warehouse en predictive analytics oplossingen worden klanten geholpen om de waarde uit data te halen. Dit is een continu proces is waarbij data de nieuwe gesprekspartner is om betere beslissingen te maken en nieuwe inzichten te verkrijgen. De juiste vertaalslag van data naar informatie is van essentieel belang. Microsoft biedt de juiste technologieën om in de cloud en on-premise de juiste middelen in te zetten om BI-ambities versneld te realiseren.

 

Categorie(n) Soort > Managementinformatie, Branche > Financials, Big data
Bronvermelding HSO
Internet URL http://www.hso.com/nl

Terug

Gerelateerde berichten

HSO heeft primeur met nieuwe Dynamics field service-software [27-09-2017]

HSO realiseert omnichannel mogelijkheden door implementatie Microsoft Dynamics bij Alflora [13-10-2016]

CWT Europe optimaliseert internationaal gebruik Dynamics AX met HSO [27-04-2016]

Martens kunststoffen verhoogt efficintie met 15 procent met Dynamics AX [13-04-2016]

Gaastra speelt met Dynamics CRM in op ontwikkelingen retailmarkt [18-11-2015]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED