Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Custodian for Legal door Pact advocaten gekozen en gemplementeerd in tien dagen

Plaatsingsdatum 02-11-2017
Berichtdatum 31 oktober 2017

Nieuwe ‘Out of the Box’ implementatie methode biedt volledig geïntegreerde dossierbeheer oplossing in een fractie van de implementatietijd van andere systemen - dagen in plaats van weken.

Transform Data International kondigt met trots aan dat Custodian for Legal door Pact advocaten is gekozen en geïmplementeerd als het systeem voor document-, e-mail- en kennismanagement.

Pact advocaten hecht veel waarde aan het gebruikersgemak voor haar medewerkers en de optimale beveiliging van klantdata. Pact advocaten maakt al geruime tijd gebruik van Office 365 en zocht een oplossing die naadloos hierop aansluit. Met Custodian for Legal profiteert Pact advocaten van de geavanceerde functionaliteit zoals dossierbeheer, document en email-management, samenwerking, archivering en kennismanagement. De implementatie werd begin oktober gestart en binnen 10 werkdagen afgerond en door alle medewerkers in gebruik genomen.

Custodian for Legal is een samenwerking en documentmanagement-oplossing gebaseerd op de Repstor producten en maakt gebruikt van de krachtige en bekende interface van Microsoft Outlook en andere Office applicaties om zo de gebruikersadoptie te maximaliseren. Custodian for Legal wordt wereldwijd gebruikt door kleine en grote advocatenkantoren en juridische afdelingen waaronder Boels Zanders, Eversheds Sutherland, ForFarmers, KANA, Morris Law etc.

Rob Kubben, managing partner binnen Transform Data: “We zijn trots om Pact advocaten aan ons klantenbestand toe te voegen en om te zien dat onze gestandaardiseerde implementatie techniek van Custodian for Legal het mogelijk maakt om met een zeer korte doorlooptijd een dergelijke implementatie uit te voeren.”

Maarten Klaassen, Advocaat bij Pact advocaten: “Om de beste service aan onze cliënten te blijven bieden, investeren wij graag in IT-oplossingen die het voor ons mogelijke maken efficiënter te werken en onze klanten sneller te bedienen. De combinatie van geavanceerde zoekmogelijkheden, eenvoudige toegang tot onze kennis collectie en dossierbeheer binnen een eenvoudige en reeds bekende interface van Outlook stelt ons verder in staat om de uiteindelijk dienstverlening richting onze klanten verder te verbeteren.”

Categorie(n) Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Kantoorautomatisering, Branche > Juridisch
Bronvermelding Transform Data International
Internet URL http://www.transformdata.eu

Terug

Gerelateerde berichten

Boels Zanders Advocaten innoveert verder met Custodian for Legal en Microsoft Office 365 [02-05-2017]

Custodian for legal & PS door ForFarmers gekozen voor document-, e-mail- en projectmanagement [08-04-2016]

Transform Data International lanceert custodian for Legal & Professional Services [13-01-2016]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED