Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Bij de Computable Awards 2017 wint Boekhoudprogramma Jortt als ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB

Plaatsingsdatum 03-11-2017
Berichtdatum 3 november 2017

Tijdens een spectaculaire awardshow in het Beatrix Theater in Utrecht zijn op 31 oktober de winnaars bekendgemaakt van de Computable Awards 2017. Als ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB is Jortt de winnaar. Jortt neemt hierbij het stokje over van TU Delft/Envision (winnaar van 2016) en Exact (winnaar van 2015).

De nominatie van de Computable Awards jury heeft Jortt te danken aan de realtime bankkoppeling met bunq en de verregaande automatisering van de boekhouding vanaf de banktransacties. De jury hierover: “Boekhoudprogramma Jortt verwerkt realtime de banktransacties van bunq. Jortt heeft deze realtime verwerking gekoppeld aan haar zelflerende software, die enkel aan de hand van een banktransactie, zelf een volledige boeking kan maken. Dat zorgt ervoor dat steeds meer handwerk wordt vervangen door robotisering en dus door servers achter de schermen wordt gedaan. Ideaal voor het MKB en dus voor de algemene jury reden om Jortt als ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB te nomineren.

Een grote stap dichter bij het ultieme doel
Hilco de Roo, commercieel directeur van Jortt over het winnen van de prijs: “Jortt is zeer blij en trots op deze prijs. Jortt heeft een eigenwijze visie op het boekhouden en is de jury dankbaar dat zij het lef heeft gehad deze visie te onderbouwen en te erkennen. Het onderscheidende vermogen van het product en de leverancier waren vooraf de belangrijkste beoordelingscriteria van de jury, daar hebben ze zich duidelijk aangehouden. Jortt zat in een stevige pool, met daarin onder andere ABN AMRO, PCI, Xerox, Rout-IT en Aces Direct. Bedrijven die allemaal hun sporen hebben verdiend binnen het MKB. Het is ongelofelijk gaaf dat Jortt er als 'newbie' met de prijs vandoor gaat.”

Voor Jortt is het winnen van de prijs weer een goede stap naar haar ultieme doel; dat op een dag boekhouden geen boekhouden meer heet, maar Jortt'en.

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding Jortt
Internet URL http://www.jortt.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Boekhoudprogramma Jortt introduceert de realtime jaarafsluiting [17-05-2017]

Innovaties boekhoudprogramma Jortt beschikbaar als open source [08-05-2017]

Realtime boekhouden, ook als je niet aan het boekhouden bent [26-01-2017]

Factuurprogramma Jortt Gratis breidt uit met offerteprogramma [25-05-2016]

Boekhoudprogramma Jortt biedt betalen via Boekhoudprogramma Jortt biedt betalen via QR-code [12-04-2016]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED