Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Newway koppelt met Platform Artikelbeheer

Plaatsingsdatum 08-11-2017
Berichtdatum 6 november 2017

Newway heeft in haar producten een automatische koppeling ingebouwd naar naar het onafhankelijke Platform Artikelbeheer. Waarom is dit belangrijk voor uw onderneming?

Dit platform is een centrale database op internet waar leveranciers volgens de vastgestelde branchestandaard artikelgegevens plaatsen.

Wat is het voordeel voor de leverancier?
Voor de leverancier is het voordeel dat hij op één plaats en via één koppeling zijn afnemers kan voorzien van de meest actuele informatie over de artikelen die hij in zijn assortiment heeft. Bovendien heeft de leverancier met het platform de mogelijkheid om ‘zijn’ artikelen op de door hem gewenste wijze te specificeren en te omschrijven. Hiermee verleent de leverancier een essentiële service aan detaillisten. Die zijn voor de oriëntatie en de verkoop van een artikel tegenwoordig steeds meer afhankelijk van internet.

Wat is het voordeel voor de detaillist?
Voor de detaillist betekent dit dat artikeldata van verschillende leveranciers op één manier en via één koppeling beschikbaar zijn en dat deze data continu worden geactualiseerd. De standaard zorgt ervoor dat appels met appels te vergelijken zijn, omdat deze bijvoorbeeld voorschrijft hoe artikelen gespecificeerd moeten worden en in welke artikelgroepen ze vallen. Bovendien is er minder kans op fouten. Bijvoorbeeld door het per ongeluk plaatsen van de verkeerde foto bij het artikel op de website, of een onjuiste maat of gewicht. Ook beschikt de detaillist altijd over de meest recente gegevens, zoals prijs en beschikbaarheid van een artikel. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de leverancier zijn artikelbestand tijdig updatet.

Platform Artikelbeheer is vanaf nu automatisch gekoppeld aan BlueCommunication ESB en BlueRetail van Newway.

Alle leveranciers die aangesloten zijn op het platform artikelbeheer leveren hun artikelgegevens aan. Deze worden opgeslagen in één database. De BlueCommunication ESB van Newway leest alle gegevens uit deze database en importeert de artikeldata in BlueRetail/ KassaMatic. Uw kassa’s beschikken daardoor 24/7 over actuele artikel informatie zoals inkoopprijzen, bestelnummers, omschrijvingen en vele soorten specificaties. Ook afbeeldingen worden meegenomen!

Categorie(n) Standaardisatie, (open)standaarden, Branche > Detailhandel & Horeca, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Logistiek
Bronvermelding Newway
Internet URL http://www.newway.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Introductie zelfscankassa-app Newway Retail Solutions en OpenUp Technologies [02-02-2016]

Naadloze integratie kassatransacties en boekhouden met behulp van RGS [24-11-2015]

Ook SPAR kiest nu definitief voor Retail ESB-bus BlueCommunication van Newway [06-11-2014]

Ook Biolicious kiest voor winkelmanagementsysteem BlueRetail van Newway [01-04-2014]

Newway presenteert BlueRetail op Biovak 2013 [23-01-2013]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED