Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Qics wint Exact Live Hackathon 2017 met de Power BI connector voor Exact Online

Plaatsingsdatum 16-11-2017
Berichtdatum 16 november 2017

Qics is gisteren tot winnaar van de Exact Live Hackathon 2017 uitgeroepen in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de hackathon waren 12 teams met in totaal meer dan 50 ontwikkelaars 30 uur lang live aan het programmeren. Het doel van de Hackathon is het stimuleren van innovatie: aan de teams werd gevraagd een werkende demo van een innovatieve applicatie te bouwen die integreert met Exact. “Innovatie gaat om het optimaliseren van bestaande processen en technieken, evenals het ontwikkelen van nieuwe technieken.”, aldus Exact.

Het team van Qics heeft gewerkt aan een Power BI connector voor Exact Online. De connector haalt data uit Exact Online en plaatst deze in een data warehouse. Met Power BI wordt de data uit Exact Online omgezet naar aantrekkelijke dashboards en rapporten. Dankzij de krachtige visuele analysemogelijkheden van Power BI en de rijke set van gegevens uit Exact Online, kunt u snel inzicht krijgen in de voor u belangrijke indicatoren.

Aan het einde van de dag kregen alle teams de gelegenheid om hun oplossing aan een jury te presenteren. De jury beoordeelde de pitches en verklaarde Qics tot winnaar van de Exact Live Hackathon 2017. “We zijn erg blij met deze award en gaan de gepresenteerde oplossing zo snel mogelijk doorontwikkelen tot een eindproduct dat wordt geplaatst in de app store van Exact.”, aldus Eddy Plasier, directeur van Qics.

Categorie(n) Big data, ICT Innovatie, Branche > Accountantskantoren, Assuring > Data analyse
Bronvermelding Qics
Internet URL http://www.qics.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Qics introduceert Power BI management dashboard voor QicsMilestones [15-06-2017]

Qics lanceert online oplossing voor hotelmanagement [03-11-2016]

Qics lanceert online oplossing voor hotelmanagement [20-09-2016]

Qics bestaat 15 jaar, met planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence [13-01-2015]

Qics lanceert accountants-specifieke oplossing voor plannen, tijdschrijven en factureren [16-07-2014]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED