ICT Financials.nl
Links  |  Begrippen  |  Colofon  |  Home
zoek
Archief Software nieuws
Branche - Financials > Branche > Financials

[ 1 ] tot [ 50 ] van totaal [ 563] berichten

Datum Bericht
26-04-2017 Infor neemt Business Intelligence-specialist Birst over
Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, neemt Business Intelligence (BI) specialist Birst over. Birst levert een platform voor data-sourcing en geeft inzicht in gestandaardiseerde gegevens om het nemen van bedrijfsbeslissingen te vergemakkelijken.
26-04-2017 TIE Kinetix lanceert Business-to-Government e-Invoicing add-on voor Exact gebruikers
Het nieuwe aanbod van TIE Kinetixs Business-to-Government e-Invoicing biedt Exact-gebruikers functionaliteit om elektronisch facturen te versturen naar nationale en provinciale overheidsorganisaties, gemeenten en andere overheidsinstanties op de meest betrouwbare en veilige manier.
24-04-2017 Robotisering van werkprocessen bij assurantietussenpersonen
DDi Information Automation Engineers, softwareontwikkelaar uit Hoofddorp, nodigt professionals uit de assurantiebranche uit om meer te halen uit de DDi Transaction Robot (TA Robot) en mee te werken aan de verdere mogelijkheden van robotisering van hun administratieve processen.
20-04-2017 Door digitalisering overal en volledig facturen verwerken en raadplegen
Michel Verhaegen, Financial Controller bij Belga News Agency: Wij waren op zoek naar een verbetering van de goedkeuringsflow van inkomende facturen. De bekende problemen: facturen raakten verloren, het was onbekend waar de facturen zich bevonden, we konden leveranciers geen antwoord geven".
18-04-2017 De complete gids elektronisch factureren 2017: UBL via email is nu de norm, gebruik PEPPOL groeit
Vandaag is de uitgave 2017 van "De complete gids elektronisch factureren" verschenen, waarin uitgebreid wordt ingegaan op het elektronisch facturen landschap in Nederland en het aanbod van oplossingen op het gebied van elektronisch factureren en elektronische factuurverwerking.
12-04-2017 Efficiency en kwaliteitsverbetering behaald bij Hero Benelux door digitale factuurverwerking
We wilden graag een efficiency verbetering behalen binnen de financile administratie. Daarnaast wilden wij graag een kwaliteitsslag maken. Waar in het verleden met regelmaat om kopie facturen gevraagd moest worden, liggen deze nu direct vast bij binnenkomst. De vrijgekomen tijd kan nu besteed worden aan beheertaken in plaats van registreren.
11-04-2017 SAP Hybris door Forrester Research gepositioneerd als leider in B2C- en B2B-oplossingen voor e-commerce
Forrester Research heeft SAP Hybris als marktleider gepositioneerd in twee van zijn recente onderzoeksrapporten. Volgens de Forrester Wave-rapporten vormt SAP Hybris de drijvende kracht achter alle e-commerce-oplossingen van SAP.
11-04-2017 20/20 vision Software introduceert uitgebreide suite van workflow applicaties en verandert bedrijfsnaam naar WorkFlowWise
Voortbouwend op haar gevestigde vooraanstaande positie in purchase-to-pay automatisering in Nederland, lanceert 20/20 vision Software vandaag haar applicatie-Platform-as-a-Service (aPaas). Het is de eerste stap in een strategische zet om cloud-technologien te omarmen en een nieuwe soort automatisering van workflow-oplossingen op internationaal niveau te introduceren.
05-04-2017 Cegeka KPMG en Microsoft gaan blockchaindiensten verder optimaliseren
Cegeka, KPMG en Microsoft gaan in Nederland samenwerken om de dienstverlening op basis van blockchain-technologie verder te optimaliseren. Met blockchain is het mogelijk om binnen een groot aantal sectoren informatie samen te brengen en op een veilige manier transacties te verrichten zonder dat daar een trusted third party, zoals een bank of een notaris, aan te pas komt.
05-04-2017 Informer maakt factureren naar de overheid mogelijk
Vanaf heden is het mogelijk om met de online boekhoudsoftware van Informer facturen te sturen en ontvangen via een speciaal beveiligde verbinding. Dankzij deze verbinding is het onder andere mogelijk om te factureren naar de overheid, zoals verplicht is gesteld in de veranderde regels.
05-04-2017 Efficiencyslag met Speedbooks door Bekkers Autoschade
Bekkers Autoschade is in alle opzichten een bedrijf dat met zijn tijd mee gaat. In de razendsnel veranderende autobranche kun je het je simpelweg niet permitteren om achter de feiten aan te lopen. Maar niet alleen in de werkplaats worden stappen gemaakt, ook in de backoffice. Sinds Bekkers Autoschade werkt met de rapportage software van Speedbooks, heeft dat geresulteerd in tijdwinst, continuteit en efficiency.
28-03-2017 Asperion en bunq bank lanceren real-time koppeling
Naarden 28 maart 2017, Asperion, leverancier van Online Boekhouden, introduceert in samenwerking met bunq een nieuwe automatische real-time koppeling. Vanaf nu is het mogelijk om het online boekhoudpakket van Asperion te koppelen met je zakelijke bunq account en real-time bankmutaties te ontvangen.
24-03-2017 Stedin werkt aan elektronisch factureren
Duizenden facturen vinden elke dag hun weg via de post of via e-mail. Facturen die voor een groot deel nog handmatig worden verwerkt. Met elektronisch factureren kan dit gemakkelijker, sneller en goedkoper. Ook zakelijke klanten van Stedin kunnen hun periodieke transportfacturen voortaan elektronisch ontvangen.
16-03-2017 Oostwegel Collection automatiseert revenue management
Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, maakt bekend dat Oostwegel Collection de revenue managementoplossing Infor EzRMS heeft gemplementeerd. Dankzij Infor EzRMS kan het bedrijf de gegevens van alle inkomsten van het hotel in realtime analyseren.
13-03-2017 DDi Transaction Robot groeit mee met DDi 3.4
De DDi Transaction Robot maakt standaard onderdeel uit van DDi 3.4. De TA Robot zoals deze wordt afgekort analyseert in versie 3.4 30% meer data dan in de vorige versie. Dit betekent dat de TA Robot automatisch meer meta data haalt uit o.a. facturen, schade- en polis correspondentie, emailberichten, gescande en/of elektronische correspondentie.
13-03-2017 UBL weer in de spotlights langs de Nederlandse snelwegen
Huh? UBL? Hoe zat dat ook alweer? Vanaf zondag 12 maart prikkelen deze vragen automobilisten op de Nederlandse snelwegen. Yuki start dan haar billboard campagne om UBL (Universal Business Language) onder de aandacht te brengen bij accountants, leveranciers en ondernemers.
14-02-2017 Grote efficiencyslag en aanzienlijke verkorting doorlooptijd inkomende facturen Infor LN
We wilden graag een efficiency verbetering behalen binnen de financile administratie. Daarnaast wilden wij graag een kwaliteitsslag maken. Waar in het verleden met regelmaat om kopie facturen gevraagd moest worden, liggen deze nu direct vast bij binnenkomst. De vrijgekomen tijd kan nu besteed worden aan beheertaken in plaats van registreren.
07-02-2017 Gemeente Haarlemmerliede automatiseert crediteurenadministratie met DDi
Onlangs heeft de Gemeente Haarlemmerliede ervoor gekozen haar creditadministratie te automatiseren met DDiFactuur Online. Met de succesvolle in gebruik name van deze oplossing van softwareleverancier DDi Information Automation Engineers, behoort de handmatige verwerking van inkoopfacturen tot het verleden. De gemeente is hiermee ook direct klaar voor de nieuwe wetgeving op het gebied van e-factureren.
04-02-2017 S5 Agency World North Europe automatiseert debiteurenbeheer met CreditManager
S5 Agency World North Europe cordineert als internationaal havenagentschap een groot aantal diensten rondom de aankomst en afvaart van schepen. Om haar debiteuren efficint en effectief te beheren automatiseert S5 dit proces met CreditManager. Deze procesoptimalisatie draagt bovendien sterk bij aan het verlagen van de DSO en het verbeteren van de cashflow.
02-02-2017 Forse verbeterslag factuurverwerking bij Frencken
Frencken Europe B.V. kiest voor scanning, herkenning en goedkeuring van haar inkomende facturenstroom van tienduizenden facturen voor de gentegreerde p2p-oplossing van Simac Document Solutions, waarbij gekoppeld wordt aan ERP-systeem GLOVIA.
01-02-2017 AFAS Software breekt door grens 100 miljoen
AFAS Software heeft 2016 afgesloten met een omzet van 107 miljoen euro, een groei van 16 procent ten opzichte van het jaar ervoor. De winst bedroeg 44 miljoen euro. Het familiebedrijf uit Leusden is niet alleen door de grens van 100 miljoen gebroken, maar eveneens door de grens van 10.000 klanten. Voor 2017 verwacht het bedrijf een groei van 15 procent.
01-02-2017 Qlik lanceert Qlik Sense Cloud Business voor directe web-based visuele analyses
Qlik, leider in visual analytics, lanceert Qlik Sense Cloud Business, een SaaS-oplossing voor visuele analyses. Dit nieuwe product stelt kleine en middelgrote bedrijven, teams en groepen in staat om op iedere locatie analyses in de cloud uit te voeren, te beheren en te delen.
01-02-2017 Groei organisatie opgevangen door digitale factuurverwerking!
Jorn Heutmekers, Hoofd Financile Administratie bij MediReva: De financile administratie van MediReva telt 4 medewerkers waarvan 3 FTEs. Wij beheren gezamenlijk de administraties voor de meerdere bvs van MediReva. Doordat wij een groeiende organisatie zijn, moeten de 20.000 inkomende facturen door een steeds groter aantal budgethouders geaccordeerd worden.
26-01-2017 Slimme DDi Transaction Robot maakt werken met Twinfield stuk sneller
DDi heeft haar Transaction Robot speciaal ingericht voor gebruikers van het online boekhoudpakket van Twinfield. Razendsnel verwerkt de Transaction Robot alle facturen die Twinfield klanten ontvangen. Voor de Robot maakt het niet uit hoe de facturen worden ontvangen. Traditioneel via de post, via de email of via webportalen zoals bijvoorbeeld InvoiceSharing.
24-01-2017 Itho Daalderop maakt efficiencyslag met CreditManager
Itho Daalderop rondde onlangs de implementatie af van CreditManager. Hiermee heeft zij een complete oplossing voor haar debiteurenbeheer in handen waarmee Itho Daalderop een grote efficiencyslag kan maken.
19-01-2017 Oracle breidt Cloud Platform uit om meer organisaties te helpen bij het bouwen en implementeren van high-performance applicaties
Oracle breidt het Oracle Cloud Platform verder uit. Hiermee wordt het voor klanten nog aantrekkelijker om bedrijfskritische applicaties naar de cloud te verplaatsen. Het bedrijf komt als eerste in de markt met twee innovaties: de beschikbaarheid van de Oracle Database Cloud Service op bare-metal compute, en nieuwe mogelijkheden voor virtual machine (VM) compute, load balancing en storage.
15-01-2017 Nieuw: plugins en API voor Incassomachtigen
Incassomachtigen is machtigen via internet bankieren en de opvolger van de papieren machtiging. Om deze nieuwe betaaloptie in een website of webshop te kunnen gebruiken kan men bij de eigen bank software downloaden. Voor het inbouwen n werkend krijgen van deze software is echter specialistische programmeerkennis nodig en dient aan een groot aantal criteria te worden voldaan.
19-12-2016 FIQAS en Simpel: processing efficiency
FIQAS Software B.V. verzorgt in een Managed Billing Service maandelijks de uitvoering en monitoring van de facturatie- en incassoprocessen van sim-only aanbieder Simpel. Het uitbesteden van deze processen draagt bij aan de efficinte bedrijfsvoering die Simpel in staat stelt haar diensten tegen zeer lage tarieven aan te bieden.
16-12-2016 Exact en Dutch Accounting House Delft ondersteunen de D:DREAM Hall met de administratie
De D:DREAM (Dream Realization of Extremely Advanced Machines) teams van de TU Delft, krijgen bedrijfskundig advies van Dutch Accounting House en de cloud software van Exact. Hiermee hebben de studenten hulpmiddelen om hun innovatieprojecten ook vanuit bedrijfskundig oogpunt winnend te kunnen voltooien.
14-12-2016 Esize genoemd in: Vendor Landscape ePurchasing rapport
Het Vendor Landscape rapport van Forrester wordt mondiaal gezien als n van de meest toonaangevende. Vermelding is voorbehouden aan softwareleveranciers die complete en gentegreerde suites bieden die het gehele source-to-pay spectrum omvatten. Er is slechts een beperkt aantal leveranciers die een fully-integrated-software-suite leveren. Esize wordt als enige partij uit de Benelux vermeld.
12-12-2016 MAIN Energie over op elektronisch factureren met eFactuur voor de energiemarkt
MAIN Energie levert notas op papier, als PDF in een e-mailbijlage en als digitaal bestand. In 2015 is de speciale UBL eFactuur voor de energiemarkt ontwikkeld in opdracht van de overheid. Onder leiding van TNO is samen met de energiebranche eind 2015 deze standaard gepubliceerd. MAIN Energie biedt deze digitale nota aan voor elke klant die daar interesse voor heeft.
30-11-2016 Baswares Marketplace geeft leverancierssamenwerking een boost
Basware lanceert Marketplace, een catalogus management tool op het Basware Network. Marketplace versterkt de relatie tussen afnemer en leverancier omdat zowel de private als publieke sector wereldwijd toegang krijgen tot leverancierscontracten en tot beschikbare producten en diensten met een consument-like shopping ervaring.
30-11-2016 myBrand krijgt opdracht voor hosting en beheer SAP-omgeving provincie Noord-Holland
myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner, is door de provincie Noord-Holland geselecteerd voor de hosting van hun SAP-omgeving en het bijbehorende technische en functionele beheer. myBrand waarborgt de continuteit van de SAP-omgeving zodat interne werkprocessen, zoals financin, HR en inkoop, probleemloos verlopen.
26-11-2016 LogiSal is voor de pensioenaangifte UPA-proof
Logihuis heeft samen met het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW) de testfase succesvol afgerond. Hiermee is LogiSal gecertificeerd om per 1 januari 2017 de pensioenaangifte te verzenden middels de UPA. UPA staat voor Uniforme Pensioen Aangifte en is een nieuwe standaard voor het volautomatisch uitwisselen van salarisgegevens tussen werkgevers, administratiekantoren en pensioenfondsen.
22-11-2016 DDi breidt Transaction Robot uit met Proces Manager
Onlangs introduceerde DDi Information Automation Engineers uit Hoofddorp de Transaction Robot voor Document Processing. Met het inzetten van de Robot zet een organisatie de (eerste) stap naar een digitale transformatie. Alle binnenkomende berichten worden gedigitaliseerd, volautomatisch geclassificeerd en toegevoegd aan de juiste processen (workflow).
21-11-2016 Facturatieproces Kliksafe op basis van software en managed services van FIQAS
Internetserviceprovider Kliksafe maakt voor haar facturatieproces sinds afgelopen zomer gebruik van de dienstverlening van FIQAS. De software die FIQAS hiervoor inzet is het beproefde eigen facturatieplatform Abillity, dat volledig geconfigureerd is naar de eisen en wensen van Kliksafe. Met behulp van de managed services van FIQAS integreert Kliksafe alle facturatiestromen in n maandelijkse facturatiecyclus.
15-11-2016 DDi introduceert de Transaction Robot: next step in Document Processing
Iedere organisatie is dagelijks bezig met de verwerking van binnenkomende berichten. E-mails, fysieke poststukken en webaanvragen komen overal in de organisatie binnen. Of het nu facturen zijn, mutaties, formulieren, enz., ieder bericht is een werkopdracht voor een of meerdere personen binnen de organisatie.
15-11-2016 ELA Container, specialist in mobiele ruimteoplossingen op basis van containers, kiest voor Qlik Sense
Qlik, leider in visual analytics, maakt bekend dat ELA Container, specialist in mobiele ruimteoplossingen op basis van containers, kiest voor Qlik Sense. Deze oplossing biedt het bedrijf meer inzicht in belangrijke bedrijfsaspecten, zoals de bezettingsgraad en beschikbaarheid van containers, bestellingen, voorraden en omzet.
12-11-2016 Purchase-to-pay - De actuele trends
Op dit moment is de digitale transformatie in volle gang en dit heeft onvermijdelijk invloed op de manier waarop we software kopen en welke producten onze voorkeur hebben. Als leverancier van purchase-to-pay oplossingen is het aan ons om het productaanbod aan te passen en het business model te veranderen.
28-10-2016 AZL presenteert namens Credit Tools tijdens Credit Expo
Op donderdag 3 november 2016 vindt de Credit Expo plaats in het NBC in Nieuwegein. Credit Tools verzorgt zoals gebruikelijk een van de presentaties in het programma. Dit jaar presenteert AZL namens Credit Tools de praktijkcase Verbeter uw klantbediening met adequaat debiteurenbeheer. Daarnaast toont Credit Tools op stand 33 de nieuwste ontwikkelingen in haar softwareoplossingen.
24-10-2016 UBL Ready maakt bedrijven klaar voor de opvolger van PDF facturen
UBL e-factureren wordt steeds vaker toegepast en wordt zelfs door de Rijksoverheid verplicht gesteld vanaf 2017. En daar zal het niet bij blijven. Platform E-factureren en Onderzoeksbureau GBNED kondigen daarom het kosteloze "UBL Ready"-label aan. UBL Ready bevordert via de UBL Ketentest dat organisaties UBL e-facturen met elkaar kunnen uitwisselen EN dat ze dat richting hun klanten of leveranciers zichtbaar kunnen maken.
20-10-2016 Pyramid Analytics behaalt topposities in BI Survey 16 van BARC
Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform voor bedrijven, kondigt aan dat BI Office meerdere topposities heeft behaald in The BI Survey 16 van BARC. De categorien waarin BI Office de nummer n plek veroverde, zijn onder andere: self-service, customer experience en chosen as standard.
18-10-2016 Europe Watch Group kiest voor NetSuite OneWorld
NetSuite Inc., leverancier van cloudgebaseerde financile, ERP en omnichannel commerce software, laat weten dat Europe Watch Group BV heeft gekozen voor NetSuite OneWorld om zijn internationale groeiplannen te ondersteunen. Europe Watch Group BV is de wereldwijde distributeur van de horlogemerken CLUSE en Cortese voor consumenten en retailers in 120 landen.
13-10-2016 Achmea kiest voor HR-softwareoplossing van AFAS Software
Verzekeraar Achmea is in zee gegaan met AFAS Software en gaat werken met de HR-softwareoplossing. In het selectietraject liet het Nederlandse familiebedrijf grote internationale softwareleveranciers achter zich. Achmea kiest met AFAS met name voor gebruiksvriendelijkheid en lage kosten.
11-10-2016 Volledig digitaal pdf facturen verwerken
Omdat wij steeds meer facturen digitaal als pdf ontvangen en deze dan ook eerst geprint moeten worden, zijn wij op zoek gegaan naar een digitale factuurverwerkingsoplossing. Via onze ERP partner, Alfa-Beta Solutions kwamen wij in contact met ISProjects.
10-10-2016 Nieuw rapport Salaris- en HRM-software 2017: door ESS worden taken verlegd van de salarisadministrateur en de HR-functionaris naar de medewerker zelf
Vandaag is de nieuwe "Gids Salaris- en HRM-software 2016/2017" verschenen, met daarin het uitgebreide aanbod van Salaris- en HRM-toepassingen. In deze eerste uitgave van de gids zijn ruim 40 toepassingen in kaart gebracht waarvan ruim 30 toepassingen betrekking hebben op in elk geval salarissoftware, al dan niet gecombineerd met HRM-functies.
06-10-2016 Pernod Ricard verbetert vraagvoorspelling met behulp van Infor Demand Planning
Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt aan dat Pernod Ricard, eigenaar van merken zoals Absolut, Campo Viejo, Malibu, Jameson en Chivas Regal, de nauwkeurigheid van zijn vraagvoorspelling aanzienlijk heeft verbeterd door gebruik te maken van Infor Demand Planning.
27-09-2016 Pyramid Analytics biedt SAP-klanten nieuwe analytics-mogelijkheden
Pyramid Analytics, leverancier van een enterprise business intelligence platform, kondigt een nieuwe functionaliteit aan in BI Office die gestroomlijnd en beheerd toegang geeft tot alle gegevensbronnen in het SAP-systeem, inclusief SAP HANA en SAP BW.
20-09-2016 Maandag is live met de eerste fase van 20/20 Xspend
Maandag is live met de eerste fase van 20/20 Xspend. Het project bij Maandag wordt in fasen opgeleverd. In de eerste fase, die nu is opgeleverd, waren digitale factuurverwerking, inkoop- en contractmanagement aan de beurt. Daardoor is maandag nu in staat om de ruim 7.500 facturen automatisch te verwerken, om de inkopen volledig digitaal te realiseren en om contracten eenvoudig te beheren.
20-09-2016 Oracle onthult zijn nieuwe generatie cloudstrategie: Intelligent Applications
Oracle bouwt voort op zijn positie als branche-leidende provider van Cloud Applications en onthulde vandaag zijn strategie voor een volgende generatie Software-as-a-Service (SaaS)-clouddiensten. Deze diensten combineren data van derde partijen met realtime analytics en input over gedrag om cloudapplicaties te creren die leren en zich aanpassen.

volgende berichten  |   Laatste berichten
Deze pagina printen