Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Aanvraag nieuwsbrief en download document

Onderstaand kunt u gratis onze periodieke nieuwsbrief aanvragen, waarbij u tevens gratis het volgende document ontvangt:

Complete RGS gids: ontstaan, invloed SBR en RGS MKB
Dit rapport richt zich primair op de implementatie van het Referentie grootboekschema (RGS) binnen de doelgroep MKB ondernemers en de daar ondersteunende accountants- en administratiekantoren. Daarnaast richt dit rapport zich ook op de historie en doelstelling van RGS, zoals beoogd in 2012. De opbouw van het RGS met als belangrijkste kenmerk de RGS Referentiecode in plaats van een decimaal rekeningnummer. Het onderbrengen van RGS bij het Standard Business Reporting (SBR) programma in 2015. Een programma waar ook direct bij RGS betrokkenen als de NBA, SRA en de Belastingdienst in participeren.

Vul hieronder uw gegevens in:



Direct na het aanvragen ontvangt u een mail (in uw email box) ter bevestiging met een directe verwijzing naar het betreffende document.
Via onze periodieke nieuwsbrief zullen wij u gratis op de hoogte houden van nieuws en onderzoeken. En bevalt de nieuwsbrief niet? U kunt zich dan direct weer afmelden.
Uw emailadres wordt NIET aan derden verstrekt.

Als het opvragen van het document niet lukt kunt u altijd contact opnemen met onderzoeksbureau GBNED, email info@gbned.nl. Voor andere contactgegevens verwijzen we graag naar onze website.

 


Onerzoeksbureau GBNED