Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Visma | Yuki

Datum bijgewerkt 22-11-2023
Pakket Yuki
Omschrijving Online boekhoudplatform
Leverancier Visma | Yuki
Detailinformatie leverancier...
Website Yuki
Prijsmodel
Taal pakket NL-EN-FR-ES
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Macintosh os
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
Branches - Accountants- en adm.kantoren
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Profiel pakket

 
Boekhoudsoftware Functies
Grootboek
Debiteuren / crediteuren
BTW aangifte via SBR/Digipoort
ICP opgave via SBR/Digipoort
Scan en herken boekingsdocumenten
Boekingsbonnen via mobiele telefoon
Elektronische rekeningafschriften
Automatische bankkoppeling
Facturering (optie)
E-factuur uitgaand (UBL)
E-factuur inkomend (UBL)
Aangesloten op het Peppol netwerk
Kostenplaatsen
Begroting c.q. budgetten (ander pakket)
Verplichtingen
Afletteren rekeningen
Herinneringen, aanmaningen
Afschrijvingen (vaste activa)
Referentie Grootboek Schema (RGS)
Liquiditeitsplanning
Jaarrekening (micro en klein) in SBR
Urenregistratie (optie)
Kilometerregistratie
Handel (inkoop, voorraad, verkoop)
Projecten (voor-, nacalculatie en ohw)


Berichten met [ Yuki ]

Yuki: Ontdek de gloednieuwe Automatiseringsmonitor (28-02-2024)
Een monitor die niet alleen inzicht, maar ook concrete verbeterpunten biedt om je boekhouding te automatiseren - en dat zónder verlies van controle? Daar staat Yuki’s Automatiseringsmonitor voor. We zijn als uitdager in de accountancysector dan ook enorm trots om onze monitor te introduceren als eerste boekhoudsoftware.
Bron: Yuki

Yuki met nieuwe bankkoppelingen o.b.v. Open Banking platform Ponto (23-02-2024)
Ponto, een Open Banking platform dat onderdeel is van de Isabel Group, en Yuki slaan de handen in elkaar. En die samenwerking stoppen we niet onder stoelen of banken, want hierdoor zijn er nu tientallen nieuwe bankkoppelingen beschikbaar. Met een bankkoppeling komen banktransacties automatisch in de Yuki administratie terecht. Voor zowel accountant als de ondernemer een enorme efficiëntieslag.
Bron: Yuki en Ponto

Yuki: de volgende stap in onze herkenningssoftware (01-02-2024)
De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het testen en implementeren van nieuwe AI-gedreven herkenningssoftware. Deze zelflerende software van Smartscan verwerkt enorme aantallen, bijna 20 miljoen facturen per maand en leert daarom erg snel. Dit is niet alleen toekomstbestendig maar ook veel nauwkeuriger en sneller.
Bron: Yuki

Yuki voert belangrijke verbeteringen door in de documentherkenning (05-12-2023)
Om boekhouding zo slim, eenvoudig en leuk mogelijk te maken, streven we bij Yuki naar een zo hoog mogelijke automatisering van de administratie. Onze technische documentherkenning speelt daarin een belangrijke rol. Het afgelopen jaar werkten we hard aan verbeteringen van deze herkenning en de resultaten van de laatste btw-maand geven ons inzicht in de impact van de doorgevoerde verbeteringen.
Bron: Yuki

RPA en Robotic accounting: terugblik seminar op 11 oktober 2023 (12-10-2023)
Op woensdag 11 oktober 2023 heeft in Expo Hoevelaken het Seminar "RPA en Robotic accounting" plaatsgevonden. Enthousiaste sprekers hebben hun kennis gedeeld met zo'n 100 aanwezigen. Presentaties van meerdere sprekers zijn nu online beschikbaar.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Silverfin overgenomen door Visma (25-09-2023)
Silverfin is een cloud-native leverancier van post-accountancy, inclusief het voorbereiden van rekeningen en gerelateerde workflows. Opgericht in België in 2013 en met kantoren in onder andere Gent (B) en Voorschoten (NL), biedt het bedrijf een onderscheidend aanbod aan een sterke basis van internationale klanten, waaronder de Big 4.
Bron: Visma en Silverfin

Duurzaamheidsregistratie: verplicht rapporteren over de CO2-uitstoot van het zakelijke verkeer uitgesteld naar medio 2024 (24-07-2023)
Duurzaamheidsregistratie is een actueel onderwerp. Zo heeft het registreren van CO2-uitstoot door het bedrijfsleven alle aandacht. De vraag is dan welke softwaresystemen daar ondersteuning aan bieden. Denk hierbij ook aan het registreren van brandstoftype voor materiële vaste activa, zoals vervoermiddelen en machines. En het bijhouden van afgelegde kilometers per soort vervoermiddel en type brandstof.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Duurzaamheidsmonitor van Visma-bedrijven Yuki en SmartTrackers: verplichte rapportage toegankelijk voor MKB (30-05-2023)
Visma-bedrijven Yuki en SmartTrackers lanceren de Duurzaamheidsmonitor, waarmee op basis van financiële data een onderneming direct inzicht krijgt in haar CO2-voetafdruk. Yuki is de eerste boekhoudsoftware die dit volledig geautomatiseerd mogelijk maakt en deze informatie op een laagdrempelige manier toegankelijk maakt voor het MKB.
Bron: Yuki en SmartTrackers

CRMHub: realtime synchronisatie van CRM-gegevens (02-05-2023)
Maak kennis met de CRMHub: dé verbinding tussen CRM-systemen en alle andere software die je als accountant gebruikt. Met dit Visma-product werk je efficiënter, veiliger en ben je super flexibel. De CRMHub komt voort uit de Visma Connected Experience voor Accountants en is beschikbaar voor gebruikers van PinkWeb, Visionplanner en binnenkort Yuki.
Bron: Visma | PinkWeb

Samenwerking tussen Plug&Pay en Combidesk (04-04-2023)
Om Plug&Pay, het #1 checkoutsysteem van Nederland en België, te kunnen koppelen aan diverse boekhoudpakketten, zijn Internet Marketing Unie (ook wel IMU), het grootste online marketing platform van Nederland en Combidesk, hét cloudplatform voor softwarekoppelingen, gaan samenwerken. Onder de klanten van Plug&Pay is veel vraag naar boekhoudkoppelingen.
Bron: Combidesk en Plug&Pay

Nieuwe integratie PinkWeb en AdminPulse (14-03-2023)
PinkWeb presenteert een nieuwe integratie met de CRM cloudsoftware van AdminPulse (by Visma Syneton). Met deze integratie kunnen administratie- en accountantskantoren hun klantgegevens vastleggen in AdminPulse en synchroniseren deze gegevens tegelijkertijd naadloos met PinkWeb. Snel, makkelijk en veilig.
Bron: Visma | PinkWeb

YUKI: Efficienter en veiliger boekhouden dankzij e-facturatie via Peppol (09-12-2022)
Dankzij elektronische facturatie via Peppol verstuur en ontvang je elektronische facturen efficiënt, slim én veilig. Dit altijd conform de factuureisen van de Belastingdienst en overheidsinstellingen. Met e-facturatie via Peppol kunnen facturen automatisch verstuurd én verwerkt worden in Yuki. Zo bespaar jij tijd en heb je onmiddellijk inzicht in de status van je verzonden facturen en die van je klanten.
Bron: Yuki

De verschillende facturatiemethoden van Urios: advocaten en juristen kunnen nu ook elektronisch factureren via Peppol (09-12-2022)
Urios is kantooradministratiesoftware voor advocaten en juristen. Het doel is om zo efficiënt en eenvoudig mogelijk dossiers en relaties te beheren, hierop tijd te schrijven en deze tijd te factureren. Hoe u factureert bepaalt u zelf: per post, per e-mail of via het Peppol-netwerk (hiermee loopt Urios voorop). Dit bepaalt u op relatieniveau.
Bron: Urios

Yuki koppelt met practicemanagement van AdminPulse (26-11-2022)
Yuki en de practicemanagement software van AdminPulse vullen elkaar mooi aan Zo helpt Yuki je bij het verkrijgen van real-time data om strategisch advies te kunnen geven en helpen de functies van AdminPulse jouw kantoor nog beter te managen. Doordat je met AdminPulse een unieke stap zet naar een nog efficiënter en compliant digitaal kantoor, brengen we je graag nog eens op de hoogte van onze koppeling.
Bron: Yuki en AdminPulse

Terugblik en presentaties Seminar RPA en Robotic accounting op 12 oktober 2022 (12-10-2022)
Op woensdag 12 oktober 2022 heeft voor de 5e maal het "Seminar RPA en robotic accounting" plaatsgevonden te Hoevelaken. Met als centraal thema "Boekhoudsoftware middelgroot en de ondersteuning van robotic accounting". In hoeverre ondersteunen AFAS Profit, Exact Globe+, KING Finance, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Oracle NetSuite, Twinfield en Visma.Net Robotic accounting.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Yuki introduceert Sustainability Award (11-10-2022)
Yuki voegt een nieuwe award toe waar in 2023 voor het eerst om gestreden kan worden. In een video legt Dewi Vermeulen, Strategic Project Director bij Visma | Yuki, uit waarom deze Sustainability Award geïntroduceerd wordt en hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen.
Bron: Visma | Yuki

Visma CRMHub maakt tijdrovend proces eenvoudig en veilig (30-09-2022)
Samen met alle Visma-bedrijven die zich richten op accountancy introduceert Visma | PinkWeb de Visma CRMHub. De oplossing voor een tijdrovend probleem: klantgegevens synchroniseren in alle gebruikte software. De Visma CRMHub synchroniseert CRM-mutaties automatisch. Dat levert tijdsbesparing op en draagt bij aan de datakwaliteit, het veilig omgaan met klantdata en een uniform klantbeeld op basis waarvan werkzaamheden plaatsvinden.
Bron: Visma | PinkWeb

Blockchaintechnologie verwerkt boekhoudplatform van Yuki: echtheid van bonnen en facturen automatisch geverifieerd (03-05-2022)
Visma | yuki heeft als eerste bedrijf in Europa factuurverwerking veiliger gemaakt met blockchaintechnologie. De blockchaintechnologie is verwerkt in Yuki’s boekhoudplatform waarmee de echtheid van bonnen en facturen automatisch wordt geverifieerd. Dit vormt de eerste stap in een volledig veilige automatisering van factuurverwerking en -betaling én het einde van de spookfactuur.
Bron: Visma | YUKI

Yuki biedt analytisch boekhouden (14-12-2021)
Analytisch boekhouden geeft ondernemingen geavanceerde inzichten in het bedrijf door bijvoorbeeld cijfers van producten, filialen of bedrijfstakken met elkaar te vergelijken. Na het eenmalig instellen van de analytische module worden alle nieuw binnenkomende cijfers automatisch in gedetailleerde rapportages gegoten.
Bron: Yuki

Visma | yuki maakt als eerste bedrijf in Europa factuurverwerking veiliger met blockchaintechnologie (30-11-2021)
Visma | yuki heeft blockchain technologie verwerkt in haar boekhoudplatform waarmee de echtheid van bonnen en facturen automatisch is te verifiëren. Dit vormt de eerste stap in een volledig veilige automatisering van de factuurverwerking en -betaling.
Bron: Visma | yuki

Direct facturen betalen vanuit je administratie met Bizcuit (10-09-2021)
Openstaande facturen betaal je direct vanuit Twinfield, Exact, Minox, Snelstart, e-Boekhouden.nl, CASH, Yuki, Moneybird, Visma eAccounting, Microsoft Business Central, Unit4 Multivers / Boekhoud Gemak, Reeleezee, AFAS en AccountView.
Bron: Bizcuit

Visma presenteert vandaag de rebranding van vijf van haar bedrijven (13-04-2021)
Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, presenteert vandaag de rebranding van vijf van haar bedrijven. Deze bedrijven gaan vanaf vandaag verder als Visma | Comandi, Visma | DizzyData, Visma | Nmbrs, Visma | Pinkweb en Visma | Yuki. Ook in product branding zullen zij nog meer familiariteit uitstralen.
Bron: Visma

Bothive lanceert virtuele assistent voor accountants in Nederland (20-10-2020)
De Belgische start-up Bothive is de bezieler van Sophia, een slimme virtuele assistent genoemd naar de Griekse godin van de wijsheid. Ze neemt repetitieve taken voor haar rekening en helpt accountants bij het organiseren van hun communicatiestroom. Na een succesvolle bètafase in België lanceert Sophia nu ook in Nederland.
Bron: Bothive

Visma daagt de status quo in accountancy uit (08-10-2020)
Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, presenteert vandaag de Visma Connected Experience voor accountants. De afgelopen jaren is Visma’s portfolio voor de Nederlandse accountancy- en ERP-markt dankzij een aantal strategische overnames sterk gegroeid.
Bron: Visma

Visma neemt Cash Software over (09-09-2020)
Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt online bedrijfssoftware specialist Cash Software over. Met deze strategische overname, die volgt op de overnames van Visionplanner, Nmbrs en onlangs Yuki, blijft de Visma Group gestaag groeien in de Nederlandse accountancy- en ERP-markt.
Bron: Visma en Cash Software

Visma neemt het boekhoudplatform Yuki over (04-08-2020)
Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt het all-in-one boekhoudplatform Yuki over. Dit is Visma’s derde strategische overname in korte tijd in de markt voor accountancysoftware. Met de overname van Yuki neemt Visma direct een voorsprong in de markt en biedt het accountants nu het meest innovatieve en complete cloud-ecosysteem.
Bron: Visma en Yuki

Online boekhouden veranderde mijn vak op een positieve manier (20-07-2020)
Wie had twintig jaar geleden gedacht dat online boekhouden zo’n vlucht zou nemen? Peter Brink, gespecialiseerd in de boekhouding van zzp'ers, blikt terug op de veranderingen in zijn vak. "Waar het vroeger alleen om de cijfertjes ging, ben je nu veel meer een adviseur. Dat maakt het vak nog leuker."
Bron: Peter Brink, Boekhouder Amsterdam

PSD2 gaat het leven van ondernemers makkelijker maken: tijd voor actie door accountants en softwareleveranciers (27-05-2020)
Tot voor kort was PSD2 nog een vrij onbekend onderwerp voor het grote publiek. Sinds eind 2019 is daar verandering in gekomen en staan kranten, vakbladen, websites en social media er vol van: PSD2 is een hot topic. Maar wat is PSD2 nou eigenlijk? En wat betekent dat voor jou als ondernemer, accountant of softwareleverancier? In dit artikel leg ik uit wat PSD2 is, waarom het nu (hoog) tijd is om te actie te ondernemen en welke mogelijkheden er zijn om dit te doen.
Bron: Bizcuit

Terugblik op De week van RGS (17-12-2019)
Wat zijn de voordelen van Referentie GrootboekSchema (RGS)? Hoe ga ik aan de slag met RGS? En wat levert RGS nou eigenlijk op? Op deze vragen kregen de deelnemers van het RGS Event in Utrecht op dinsdag 3 december antwoord.
Bron: RGS

Reeleezee is de tiende leverancier op rij wiens boekhoudsoftware RGS Ready is bevonden (08-10-2019)
RGS Ready beoogt inzicht te geven in de mate waarin RGS ondersteund wordt door boekhoudsoftware. RGS Ready is een initiatief van Onderzoeksbureau GBNED. De functies en eigenschappen zijn in overleg met de markt tot stand gekomen en als normenkader benoemd door de RGS Taskforce implementatie.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

PowerBIConnector.nl maakt importeren gemakkelijk (26-09-2019)
Power BI staat enorm in de belangstelling. En begrijpelijk, want het is een tool waarmee je eenvoudig data visueel maakt. Veel mensen hebben al ervaring met de draaitabellen in Excel, met Power BI ga je nog een stap verder. Je leest de gegevens in, je brengt ze in beeld in een dashboard en je deelt dit eenvoudig met andere mensen. Laagdrempelig, geen technische kennis nodig en snel resultaat.
Bron: Davista

Yuki met billboardcampagne zichtbaar in grootste steden van Nederland (07-07-2019)
All you need is Yuki, Don’t worry be Yuki, Everybody Yuki. Deze quotes prikkelen de komende 2 weken de nieuwsgierigheid van automobilisten op de snelwegen rond de grootste steden van Nederland. Vanaf maandag 8 juli 2019 staat Yuki twee weken lang op de billboards met deze quotes.
Bron: Yuki

Terugblik ICT Accountancy seminar software voor de adviespraktijk 15-5-2019 (16-05-2019)
Op woensdag 15 mei 2019 vond het eerste "ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk" plaats te Hoevelaken. Tijdens dit seminar werd veel aandacht besteed aan praktijkervaring met software binnen de accountancy adviespraktijk. En ook enkele gerelateerde onderwerpen passeerden de revue. Presentaties van sprekers zijn beschikbaar in PDF-formaat.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Presentaties Seminar Robotic accounting 17-4-2019 beschikbaar (18-04-2019)
Op woensdag 17 april 2019 heeft voor de derde maal het "Seminar Robotic accounting" plaatsgevonden te Hoevelaken. Met presentaties over Robotic accounting, Robotic Process Automation (RPA) en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Gids boekhoudsoftware 2019, RGS Ready, No hands accounting, Robotic Revenue Validation, Toekomst accountancybranche en out-of-the-box denken, Elektronisch factureren met standaards als UBL en PEPPOL. Met tot slot Elektronisch factureren LIVE getoond.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Presentaties seminar Elektronisch factureren in de praktijk (12-12-2018) met UBL en PEPPOL (14-12-2018)
Op woensdag 12 december 2018 is voor de 3e maal het "Seminar: elektronisch factureren in de praktijk", georganiseerd te Hoevelaken. Deze dag was volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en het PEPPOL-netwerk. Presentaties van enkele sprekers zijn beschikbaar.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Presentaties Seminar Robotic accounting 18-4-2018 beschikbaar (20-04-2018)
Op woensdag 18 april 2018 heeft voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" plaatsgevonden te Hoevelaken. Presentaties zijn beschikbaar over Robotic accounting, Robotic Process Automation (RPA) en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: blockchain, PSD2, Modern finance, Artificial intelligence (AI), No hands accounting, Robotic Assistent en elektronisch factureren.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Review boekhoudprogramma Tellow (02-10-2017)
De Rabobank maakt reclame voor een boekhoud app die gekoppeld is aan de bankrekening van de Rabo voor ZZP-ers. Pascale Petiet van OAMKB heeft Tellow getest en deelt haar ervaring.
Bron: OAMKB beoordeling Tellow

Terugblik en presentaties Seminar Robotic accounting op 19 april 2017 (23-04-2017)
Op woensdag 19 april 2017 heeft voor de eerste maal het "Seminar Robotic accounting" plaatsgevonden te Hoevelaken. Presentaties zijn beschikbaar over Robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Elektronisch factureren, PSD2, Instant payments en Blockchain.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Presentaties ICT Accountancy Jaarcongres 11-11-2014 beschikbaar (13-11-2014)
Op dinsdag 11 november 2014 vond in EXPO Hoevelaken voor de 13e maal het ICT Accountancy Jaarcongres plaats met zo'n 300 aanwezigen. Een initiatief van Onderzoeksbureau GBNED in samenwerking met NOVAK. Actuele onderwerpen als RGS, Benchmarking, Elektronisch factureren en scannen & herkennen passeerden de revue.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED



Onerzoeksbureau GBNED