Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 20-12-2023
Pakket ERP Software
Omschrijving Bedrijfssoftware voor het MKB
Leverancier Komdex
Detailinformatie leverancier...
Website ERP Software
Prijsmodel Op aanvraag
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Microsoft Windows
Pakketsoorten - ERP-systemen
- Productieadministratie
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Profiel pakket
Voor MKB bedrijven in de maakindustrie die willen starten met ERP of waarvan de oude ERP software niet meer voldoet. U bent toe aan een volgende stap in de onderneming. Creëer met Komdex meer inzicht in de dagelijkse gang van zaken op het gebied van uw, Orders, Inkoop, Uren, Productie en Facturatie.

Berichten met [ ERP Software ]

DNA neemt FreshERP software over en richt zich met nieuw bedrijf op de groente- en fruitsector (20-04-2022)
DNA Services, uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft een nieuwe overname afgerond. Het IT-bedrijf uit Zuid-Holland heeft in het afgelopen kwartaal de FreshERP software overgenomen van Coöperatieve Caswell IT Group. Deze coöperatie bestaat uit verschillende groente- en fruitbedrijven die samenwerken op het gebied van automatisering. Het FreshERP softwarepakket is toepasbaar voor bedrijven met enkele tot honderden medewerkers.
Bron: DNA Services

Zenvoices beschikbaar voor SAP Business One (19-10-2021)
Ook voor gebruikers van SAP Business One is Zenvoices nu beschikbaar. Zenvoices heeft het voor SAP Business One gebruikers mogelijk gemaakt om factuurverwerking te automatiseren, een digitaal goedkeuringsproces in te richten en de controle in het purchase to pay proces van de factuur met ontvangsten en inkooporders te automatiseren.
Bron: Zenvoices

Steltix en go2UBL maken e-facturatie-koppeling mogelijk met Oracle JD Edwards (31-03-2021)
e-facturatie dienstverlener go2UBL heeft met behulp Steltix, Europese marktleider gerelateerd aan Oracle JD Edwards software, een e-factuur koppeling gerealiseerd.
Bron: go2UBL

ERP Direct van AFAS kreeg consultancybureau Medicine for Business als klant (25-07-2020)
Oprichter en CEO Elo Bosma van Medicine for Business kende de software van AFAS – net als die van concurrerende aanbieders – van zijn consultancywerkzaamheden in de gezondheidszorg. Hij was al langer op zoek naar goede bedrijfssoftware die past bij de groeiambitie van zijn bedrijf. Een ERP-pakket ziet hij wat dat betreft als 'een vereiste voor een volwassen bedrijfsvoering'.
Bron: AFAS

King Software in top 3 van beste ERP software MKB 2020 (02-04-2020)
Business Insider Nederland heeft recentelijk een bericht gedeeld over de beste ERP-software voor het MKB in 2020. En King Software hoort daar bij!
Bron: King Software

8 belangrijke vragen als het gaat om voorraadbeheer bij een ERP-systeem (16-01-2020)
Een voorraadbeheersysteem heeft een belangrijke functie binnen ERP software voor handelsbedrijven. Zonder voorraad kan immers geen order worden uitgeleverd. Wil je gebruik maken van automatische besteladviezen, dan dient de voorraadstatus te kloppen. Een negatieve voorraad, wat vaak ontstaat door onjuist afboeken, helpt zeker niet mee.
Bron: Logic4

Huisman gaat wereldwijd projecten managen met Isah Business Software (08-10-2019)
Het Tilburgse bedrijf Isah Business Software heeft een omvangrijke order getekend met haar klant Huisman. De ERP software van Isah gaat ruim 2000 medewerkers van Huisman wereldwijd helpen om op een ‘global level’ integraal projecten te managen.
Bron: Isah

Boekhoudsoftware en assurance: hoe betrouwbaar is uw boekhoudsoftware? (29-10-2010)
Een betrouwbare boekhouding is van belang voor de ondernemer zelf en voor derden die informatie ontlenen aan de boekhouding. Het kan dan gaan om externe aandeelhouders, de bank, het CBS of de Belastingdienst. Boekhoudsoftware, maar natuurlijk ook ERP software, kan in belangrijke mate bijdragen tot het efficiënt uitvoeren van assurance maatregelen.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Problemen bij Belastingdienst en UWV: softwareleveranciers de dupe (25-07-2007)
De uitwisseling van (loonheffings)gegevens tussen Belastingdienst en UWV werkt niet goed. Niet alle aangeleverde gegevens blijken meer beschikbaar in originele vorm. Bij het UWV blijken gegevens overschreven en door elkaar gehaald. En bij de belastingdienst zijn de loonaangiften niet bewaard. Ruim 30 leveranciers van salarissystemen moeten herstelsoftware schrijven.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED en genoemde leveranciers



Onerzoeksbureau GBNED