Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 22-12-2023
Pakket Payt
Omschrijving Online Debiteurenbeheer en Incasso Software
Leverancier Payt BV
Detailinformatie leverancier...
Website Payt
Prijsmodel Pay per Use - SaaS, waarbij de incassokosten in het minnelijke incassotraject ten gunste komen van de schuldeiser.
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Creditmanagement (debiteurenbeheer)
- Financieel / Juridisch
- Incassobeheer
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg Pay per use
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
modules
Debiteurenbeheer - Pre Incasso - Minnelijke Incasso - Gerechtelijke incasso - Creditchecks.

Profiel pakket
Voordelen - Vaste prijs ongeacht hoogte van de vordering; - Koppeling met facturatie- en boekhoudpakketten; - Geen derdenrekening, gelden rechtstreeks op eigen rekening; - Ontvang zelf de incasso-opbrengsten; - Zelf invloed op het incassotraject; - Hoog inningspercentage. Functionaliteiten debiteurenbeheer: - Flexibele workflow voor klantspecifieke opvolging en herinneringsprocedures; - Actueel actieoverzicht (per medewerker); - Eenvoudig berichten uitwisselen met uw klant; - Vastleggen en bewaken van betalingsregelingen; - Vastleggen van (bel)notities & afspraken incl. agendafunctie; - Geautomatiseerde flow van debiteurenbeheer, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso.

Berichten met [ Payt ]

Integratie tussen SalesManager Software en Payt (10-10-2023)
Dankzij de integratie tussen SalesManager Software en Payt is het nu mogelijk om facturen die zijn gegenereerd in SalesManager direct online beschikbaar te maken in Payt. Vanuit dit platform kunnen de uiteindelijke facturen naar de klanten worden verzonden, inclusief een iDEAL- of PayPal-betaallink. Bovendien biedt Payt ondersteuning voor opties zoals Peppol en UBL.
Bron: Salesmanager

Bij robotic accounting staat de mens centraal (10-02-2022)
Veel kantoren hebben stappen gezet in de richting van gerobotiseerd boekhouden, maar ervaren niet altijd de efficiëntie en meerwaarde die beoogd is. Verrassend genoeg is de mens doorgaans de sleutel tot het succes van gerobotiseerd boekhouden.
Bron: Minox

Minox klanten starten eenvoudig met debiteurenbeheer in Payt (28-11-2020)
Minox kondigt vandaag de samenwerking aan met Payt. Hiermee versterkt de leverancier van online financiële bedrijfssoftware haar rijke ecosysteem voor haar klanten in het MKB, accountants en de administratiekantoren. Payt ontzorgt ondernemers door het debiteurenbeheer te digitaliseren en automatiseren. Vanaf heden kunnen gebruikers van Minox in enkele klikken starten met Payt.
Bron: Minox en Payt

eVerbinding en Payt slaan handen ineen voor efficient debiteurenbeheer (14-10-2020)
eVerbinding, marktleider e-facturatie in Nederland, en Payt, het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland, slaan de handen ineen. Door de koppeling van eVerbinding met het financiële softwarepakket Payt is het nu voor alle Payt-gebruikers mogelijk om e-facturen te versturen via het beveiligde Peppol-netwerk. Dit bespaart tijd, kosten en voorkomt onnauwkeurigheden!
Bron: eVerbinding en Payt

Twinfield Boekhouden werkt nu naadloos samen met de debiteurenbeheersoftware van Payt (05-07-2020)
Samenwerking tussen Wolters Kluwer, Tax & Accounting Nederland en Payt levert een oplossing op voor zowel accountants als ondernemers om de financiële gezondheid van bedrijven te ondersteunen. Centraal in deze samenwerking staat het doel van snellere betaling, een duidelijk overzicht en ruimte voor persoonlijk contact met de debiteur.
Bron: Wolters Kluwer Tax & Accounting

Thema GRIP centraal op Het event van NU 2019 (03-05-2019)
Op 21 mei bundelen zes partners hun krachten tijdens Het Event van NU 2019. Na de eerste editie in 2018 is dit jaar het thema GRIP. In Kasteel Amerongen delen MUIS Software, Radar Software, MLE, Pinkweb, Dapas en Payt hun ontwikkelingen en expertise.
Bron: MUIS Software, Radar Software



Onerzoeksbureau GBNED