Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 25-12-2023
Pakket Staff Platform
Omschrijving HRM pakket voor iedereen die met personeel te maken heeft
Leverancier Staff Support BV
Detailinformatie leverancier...
Website Staff Platform
Prijsmodel Afhankelijk van de gekozen modules en het aantal medewerkers.
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Personeelsadministratie (HRM)
- Planning software
- Tijdregistratiesoftware. en toegangscontrole
- Urenadministratie
- Zelfroosteren
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg Op abonnement basis
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
BASIS
De BASIS module geeft iedere MKB ondernemer of HR manager op eenvoudige wijze extra en beter inzicht in de gevoerde personeelsadministratie. O.a. Medewerker mutaties, dienstverbanden, personeelsdossiers beheren, HR-Dashboards, nieuwsberichten, salarisstroken, lijsten raadplegen, medewerker loket, bibliotheek, signaleringen en loonhuis en functieprofielen »
UREN
Deze module bestaat oa. uit de volgende functionaliteiten: uren registreren, uren exporteren, inzicht in saldo’s: vakantie, ATV en overuren, inzicht in uren en kosten, uren fiatteren, online raadplegen, verlof aanvragen en goedkeuren en ziekteverzuim
PLANNEN
Met de module PLANNEN geven we u inzicht in uw personeelsadministratie van morgen. U stelt namelijk online makkelijk roosters op, uw medewerkers geven online zelf hun beschikbaarheid aan, vragen hun vrije dagen aan en bekijken hun rooster. Op basis van de ingeroosterde werknemers geeft deze module u aan, wat uw loonkosten over de geplande periode zullen zijn.
KLOKKEN
Met de module KLOKKEN behoort het tijdrovende en inefficiënte proces van handmatig uren registeren geheel tot het verleden. Uw medewerkers klokken met één druk op de knop eenvoudig in en uit. De module wijst vervolgens de gewerkte uren aan een of meerdere activiteiten toe. De manager kan vervolgens op de werkvloer of online de uren aanpassen en-of goedkeuren.
PLAN-XPERT
PersoneelsManager maakt het u met de module PLAN-XPERT erg makkelijk om tijdens het roosteren met heel veel variabelen rekening te houden. U kunt uw medewerkers classificeren en vaardigheden aan ze koppelen. Bij het roosteren koppelt u vervolgens, op basis van de gewenste vaardigheden, eenvoudig de juiste medewerker aan de juiste dienst. Ook hebt u de optie om te roosteren op basis van evenementen. Waardoor u zowel per opdracht als op totaal niveau inzicht hebt in de status van het rooster.

Profiel pakket
Met PersoneelsManager heeft u uw personeelsadministratie geheel onder controle. U heeft constant inzicht in alle processen die van invloed zijn op (het functioneren van) de werknemers van uw organisatie. Bovendien heeft u altijd de juiste managementinformatie op het juiste moment. Dat is prettig werken!
PersoneelsManager bespaart u tijd door de processen die binnen uw bedrijf te maken hebben met uw personeelsadministratie, te automatiseren en dus te vereenvoudigen. Uw eigen online personeelsadministratie, inclusief op eenvoudige wijze roosters maken, uren registreren en salarisstroken beschikbaar stellen. PersoneelsManager brengt al deze informatie direct bij elkaar zodat u en uw medewerkers altijd optimaal geïnformeerd zijn!


Onerzoeksbureau GBNED