Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 19-12-2023
Pakket CaseWare
Omschrijving Totaaloplossing Practice management, jaarrekening, samenwerken en adviseren
Leverancier Caseware intern. Inc.
Detailinformatie leverancier...
Website CaseWare
Prijsmodel Op aanvraag
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen LINUX
NOVELL
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Consolidatie toepassingen
- Digitaal dossierbeheer
- Managementrapportage
Branches Dienstverlening financieel > Algemeen
- Accountants- en adm.kantoren
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Profiel pakket
Caseware voor accountants:
We vinden dat je pas mag spreken van een totaalpakket als je het volledige werkproces van de accountant kunt faciliteren. Dat traject begint met het gestandaardiseerd verzamelen en vastleggen van de gegevens van je klanten.

CaseWare voor bedrijven:
- Jaarrekeningen micro tot groot, enkelvoudig en geconsolideerd;
- Nederlandstalige en Engelstalige jaarrekeningen;
- SBR / XBRL rapportages;
- Tussentijdse rapportages;
- Dossiervorming;
- Periode afsluitingen.

Berichten met [ CaseWare ]

Caseware introduceert ESG-app (29-03-2024)
Veel bedrijven kunnen er binnenkort niet meer omheen: ESG-rapportage. Maar, hoe pak je dat aan? Wat moet er in dit rapport komen? Waar haal ik deze informatie vandaan? Gelukkig komt Caseware binnenkort met ESG-rapportage software. Je kunt erop vertrouwen dat je rapportage van hoge kwaliteit is en voldoet aan alle vereisten van de ESRS. ESRS (European Sustainability Reporting Standards) zijn de Europese normen voor duurzaamheidsverslaglegging.
Bron: Caseware

ESG, duurzaamheidsrapportage, CSRD... Het komt steeds dichterbij (12-03-2024)
ESG, duurzaamheidsrapportage, CSRD… Het wordt steeds vaker genoemd en het komt steeds dichterbij. Waar staan al die afkortingen voor? Wat betekenen die begrippen? En, raakt het jouw organisatie? We leggen je in dit artikel uit wat ESG betekent, wat CSRD inhoudt en wanneer jouw organisatie met deze nieuwe regelgeving te maken krijgt. Laten we beginnen met CSRD.
Bron: CaseWare

Software voor externe verslaggeving, audit en interne rapportage (01-02-2024)
Dit rapport geeft inzicht in standaard software voor externe verslaggeving, audit en interne rapportage. Bij externe rapportages gaat het om de jaarrekening, aangifte IB en VPB, kredietrapportage en o.a. duurzaamheidsrapportage. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de auditfunctie in het rapport. Bij Interne rapportage komen oplossingen m.b.t. Business Intelligence (BI) en Corporate Performance Management (CPM) aan de orde.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

VPB+: Na het afronden van de jaarrekening direct door met de VPB-aangifte (12-01-2024)
Het afronden van de jaarrekening is een belangrijke mijlpaal voor elke organisatie, maar de volgende stap, de aangifte vennootschapsbelasting (VPB), kan als een complexe taak worden ervaren. Casware biedt de VPB+-app om dit proces te vereenvoudigen. In dit artikel verkennen we de functies en voordelen van VPB+, waarmee financiële professionals en accountants hun aangifteproces kunnen vereenvoudigen.
Bron: Caseware

One Caseware: Caseware IDEA BV en Caseware Nederland BV versterken hun samenwerking binnen Europa (01-11-2023)
Caseware IDEA B.V. en Caseware Nederland B.V. bundelen vanaf 1 november hun krachten in het kader van ‘One Caseware’, onze term voor wereldwijde samenwerking als één enkele organisatie. Deze samenwerking komt tot stand vanuit onze regionale strategie ‘Think global, act regional’.
Bron: Caseware

Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+ (06-12-2022)
Caseware voegt een nieuw onderdeel toe aan de steeds verder uitbreidende catalogus van cloud-oplossingen. Als eerste in Nederland geven we accountancykantoren nu een uniek middel in handen om controle opdrachten effectiever en risico gedreven uit te voeren. Want controleren vanuit de cloud met AUDIT+ heeft nogal wat voordelen.
Bron: CaseWare

Audit- en analysebedrijf Audicon uit Duitsland sluit zich aan bij Caseware (23-09-2022)
Caseware heeft vandaag de overname aangekondigd dat het Audicon GmbH heeft overgenomen (samen met Audicon Technologies GmbH en Audicon S.R.L, gezamenlijk "Audicon"), een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen en diensten met betrekking tot audit, risico en compliance. Audicon bestaat al 25 jaar, telt 140 medewerkers en heeft vestigingen in meerdere landen.
Bron: Caseware

Caseware cloud verder uitgebreid met: KLANT+, MONITOR+ en AUDIT+. (01-09-2022)
Na de release van de jaarrekening middelgroot in cloud kondigen we de volgende ontwikkelingen aan: KLANT+ en MONITOR+. Hiermee zetten we de volgende stap in de cloud waarbij alle stappen in het werkproces van een accountant worden gefaciliteerd. Ook zetten we in op de release van VPB+, een cloudoplossing voor de VPB-aangifte, en AUDIT+, een cloudoplossing voor de controlepraktijk.
Bron: Caseware Nederland

Jaarrekening middelgroot beschikbaar in Caseware cloud (24-08-2022)
Caseware Nederland maakt het mogelijk om vanaf 1 september een middelgrote jaarrekening op te stellen in de cloud. De SAMENSTEL+ app is naast de micro en kleine jaarrekening uitgebreid met de middelgrote jaarrekening. Dit biedt accountants en financieel professionals meer flexibiliteit en mogelijkheden bij het werken in de Cloud.
Bron: Caseware Nederland

CaseWare International neemt haar distributeur in Nederland over (09-05-2022)
CaseWare International, wereldleider in SaaS op het gebied van accountancy, analytics en audits, heeft vandaag de overname aangekondigd van CaseWare Nederland B.V., een al jarenlang zelfstandig distributeur voor de Nederlandse markt.
Bron: CaseWare International en CaseWare Nederland

Klantspecifieke dashboards maken met de Minox RGS Analyzer (20-11-2020)
De toegevoegde waarde van de accountant zit niet in het voeren van de boekhouding. Boekingen goed in het boekhoudpakket krijgen is een middel – het doel is om inzichten uit de boekhouding te krijgen en daar acties op te ondernemen die waarde toevoegen.
Bron: Minox

Full Finance: data-analyse helpt bij de afrekening van NOW 1.0 (29-10-2020)
Bijzondere tijden vragen om een bijzondere aanpak. We hebben dit jaar geleerd dat het (noodgedwongen) omarmen van innovaties kan leiden tot mooie resultaten. Data-analyse is ook zo’n innovatie die bij veel kantoren al lange tijd op de agenda staat, maar waarmee vaak nog geen concrete stappen zijn gezet. Met de afrekening van NOW 1.0 voor de deur lijkt dit het ideale moment om te starten.
Bron: Full Finance

Terugblik en presentaties Praktijkdag Practice management 2020 (07-03-2020)
De (eerste) "Praktijkdag Practice management in een nieuw tijdperk" vond plaats op woensdag 4 maart 2020 te Hoevelaken. Een overzicht van behandelde onderwerpen, sprekers en beschikbare presentaties. Alsmede beschikbare rapporten in relatie tot behandelde onderwerpen.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

De verborgen kosten van On Premise software (20-10-2019)
Eigenlijk zijn On Premise en cloud niet met elkaar te vergelijken. In een cloud omgeving zijn allerlei extra diensten opgenomen waarvan het prijskaartje subjectief is. Wat is back-up en redundantie je waard, of schaalbaarheid? Het cloud model is veel flexibeler en je bent er veel meer door ontzorgd. Daarover schreef mij collega Kwok-Ho van Focudis onlangs al een blog.
Bron: Sigurd Felix

RGS Ready certificaat als eerste uitgereikt aan Minox (24-05-2019)
Softwarebedrijf Minox heeft eerder deze week als eerste boekhoudleverancier het predicaat RGS Ready ontvangen. Dit is een certificaat dat bewijst dat een softwarepakket RGS volledig ondersteunt. Het testrapport is in te zien op de website softwarepakketten.nl. RGS Ready is een initiatief van Onderzoeksbureau GBNED. De functies en eigenschappen zijn in overleg met de markt tot stand gekomen en als normenkader benoemd door de RGS Taskforce implementatie.
Bron: Minox

Terugblik ICT Accountancy seminar software voor de adviespraktijk 15-5-2019 (16-05-2019)
Op woensdag 15 mei 2019 vond het eerste "ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk" plaats te Hoevelaken. Tijdens dit seminar werd veel aandacht besteed aan praktijkervaring met software binnen de accountancy adviespraktijk. En ook enkele gerelateerde onderwerpen passeerden de revue. Presentaties van sprekers zijn beschikbaar in PDF-formaat.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Terugblik en presentatie praktijkdag digitaal dossierbeheer en data-analyse in het teken van RGS (14-3-2018) (15-03-2018)
Op woensdag 14 maart 2018 heeft voor het 7e jaar op rij de ICT Accountancy praktijkdag "Digitaal dossierbeheer en data-analyse" plaatsgevonden te Hoevelaken. Deze dag stond ditmaal voor een belangrijk deel in het teken van RGS (Referentie Grootboekschema) met meerdere ervaren sprekers op dit gebied. Presentatie zijn beschikbaar.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

ICT Accountancy award 2017: de meest innovatieve software gericht op de accountancybranche (25-10-2017)
Tijdens het ICT Accountancy jaarcongres 2017 (woensdag 1-11-2017) wordt de "ICT Accountancy award 2017" uitgereikt voor de meest innovatieve software, gericht op de accountancybranche. Softwareleveranciers (en anderen) kunnen oplossingen nomineren om in aanmerking te komen voor de ICT Accountancy award.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Presentaties ICT Accountancy Jaarcongres 11-11-2014 beschikbaar (13-11-2014)
Op dinsdag 11 november 2014 vond in EXPO Hoevelaken voor de 13e maal het ICT Accountancy Jaarcongres plaats met zo'n 300 aanwezigen. Een initiatief van Onderzoeksbureau GBNED in samenwerking met NOVAK. Actuele onderwerpen als RGS, Benchmarking, Elektronisch factureren en scannen & herkennen passeerden de revue.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Presentaties Digitaal dossierbeheer en werkprogramma's beschikbaar van gelijknamige praktijkdag op 18 maart 2014 (22-03-2014)
Op dinsdag 18 maart 2014 vond in Hoevelaken de Praktijkdag Digitaal dossierbeheer en werkprogramma's plaats met inzicht in praktijkervaring en visie. Presentaties zijn beschikbaar, evenals het gratis rapport over digitaal dossierbeheer en werkrprogramma's.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED



Onerzoeksbureau GBNED