Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Informer Online Nederland B.V.

Datum bijgewerkt 22-12-2023
Pakket InformerOnline
Omschrijving InformerOnline
Leverancier Informer Online Nederland B.V.
Detailinformatie leverancier...
Website InformerOnline
Onderdeel van Voor accountant en boekhouder
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
Branches - Accountants- en adm.kantoren
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Profiel pakket

 
Boekhoudsoftware Functies
Grootboek
Debiteuren / crediteuren
BTW aangifte via SBR/Digipoort (deels)
InformerOnline rekent alles voor u uit. U hoeft het alleen nog in te vullen bij de Belastingdienst.
ICP opgave via SBR/Digipoort
Scan en herken boekingsdocumenten
Boekingsbonnen via mobiele telefoon
Elektronische rekeningafschriften (deels)
InformerOnline maakt de bestanden die u kunt aanleveren bij uw bank.
Automatische bankkoppeling
Facturering
E-factuur uitgaand (UBL)
E-factuur inkomend (UBL)
Aangesloten op het Peppol netwerk
Via Storecove
Kostenplaatsen (optie)
Begroting c.q. budgetten
Verplichtingen
Afletteren rekeningen
Herinneringen, aanmaningen
Afschrijvingen (vaste activa) (optie)
Referentie Grootboek Schema (RGS)
Liquiditeitsplanning
Jaarrekening (micro en klein) in SBR
Urenregistratie
Kilometerregistratie
Handel (inkoop, voorraad, verkoop)
Projecten (voor-, nacalculatie en ohw)


Berichten met [ InformerOnline ]

Koppeling tussen Nextens en Informer: sneller winstaangifte doen (19-02-2024)
Sinds deze week is het mogelijk om als Informer-gebruiker een RGS Brugstaat te downloaden die direct kan worden geüpload in de aangiftesoftware van Nextens. Dit scheelt vooral financieel dienstverleners veel tijd tijdens drukke deadline periodes.
Bron: Informer

Informer Online past standaard rekeningschema voor ANBI-stichtingen toe (08-02-2024)
Al sinds de oprichting van InformerOnline, kunnen stichtingen met het ANBI-keurmerk gratis gebruikmaken van het boekhoudprogramma. Om het voor ANBI-stichtingen zo eenvoudig mogelijk te maken om te starten met InformerOnline, is er in samenwerking met Advies voor Stichtingen een speciale starter kit ontwikkeld.
Bron: Informer en Advies voor Stichtingen

Informer eerste boekhoudpakket met Passkeys: nog veiliger inloggen (13-11-2023)
Vanaf nu kunnen InformerOnline-gebruikers gratis gebruikmaken van de mogelijkheid om in te loggen met de nieuwe technologie genaamd passkeys. Deze inlogmethode - die ervoor zorgt dat je niet langer een wachtwoord hoeft te onthouden - zorgt ervoor dat gebruikers nóg veiliger kunnen inloggen door middel van hun vingerafdruk, gezicht of pincode.
Bron: Informer

Informer officieel B Corp: voor iedereen die maatschappelijk verantwoord wil ondernemen (21-06-2023)
Na een inspannend proces van 2 jaar is Informer sinds de laatste week van mei officieel onderdeel van de B Corp community: een internationale groep bedrijven die voorop loopt op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid.
Bron: Informer

Verlenging keurmerk Betrouwbaar boekhouden voor InformerOnline, Kleisteen en Visma eAccounting (28-07-2022)
Verlenging van het keurmerk Betrouwbaar boekhouden heeft plaatsgevonden op basis van het meest recente normenkader (2022). Daartoe zijn ook bepaalde functies opnieuw beoordeeld. Per genoemd boekhoudpakket is het volledige testrapport (initieel en aangevuld met onder andere bovenstaande aspecten) op te vragen, evenals het daarbij geldende normenkader.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED / Betrouwbaar boekhouden

Zenvoices lanceert koppeling met InformerOnline (12-05-2022)
Zenvoices heeft haar koppeling met InformerOnline globaal beschikbaar gemaakt. Gebruikers van InformerOnline kunnen nu profiteren van de oplossingen die Zenvoices biedt voor snelle en makkelijke factuurverwerking. InformerOnline is een eenvoudige oplossing voor online boekhouden met slimme tools voor iedere starter, ZZP’er, mkb’er en stichting.
Bron: Zenvoices en Informer

Bij Informer is innoveren een continu proces met o.a. RGS en AWA, eFactureren, eRetour en PSD2 (03-05-2022)
Automatisch ingevulde WinstAangifte (AWA) voor ZZP’ers, Retourberichten via Peppol en nieuwe API koppeling gaat nog voorbij PSD2. Met het boekhoudprogramma InformerOnline heb je als accountant of boekhouder toegang tot alle tools om op een moderne manier samen te werken met ondernemers. Verschillende innovaties en robots maken het mogelijk dat je als accountant minder tijd kwijt bent aan het boeken van een administratie en je meer kunt focussen op controle en advies.
Bron: Informer

Informer vult nu automatisch winstdeel IB-aangifte in voor ZZPers (25-01-2022)
Na een traject van drie jaar heeft Informer vandaag in samenwerking met de Belastingdienst de nieuwe open innovatie ‘Automatisch ingevulde WinstAangifte’ (AWA) geïntroduceerd. Door middel van deze AWA wordt het doen van het winstdeel van de IB-aangifte een stuk gemakkelijker voor zzp’ers omdat zij automatisch het winstdeel kunnen invullen.
Bron: Informer

7 jaar op rij; InformerOnline wederom MKB Proof (27-09-2021)
Voor het zevende jaar op rij is InformerOnline goedgekeurd voor het MKB. De MKB Proof Award wordt uitgereikt door de deskundigen van WINMAG Pro en BAAZ en bevestigt welke zakelijke oplossingen tot de beste voor het MKB behoren.
Bron: Informer

Nu ook onderweg factureren met de Informer app (18-05-2021)
Altijd en overal factureren was nog nooit zo makkelijk. De nieuwe Informer app maakt het mogelijk voor gebruikers online offertes en facturen te maken en te versturen direct vanuit de Informer app. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk voor ondernemers hun urenregistratie en de daarbij behorende projecten direct te registreren in de InformerOnline app.
Bron: Informer

Informer deelt ervaring over privaat-publieke samenwerking (10-05-2021)
Het toepassen van een systematische aanpak voor het integreren van wettelijk fiscale vereisten in geautomatiseerde taken en processen is het kernpunt van de samenwerking van Informer met de Belastingdienst. Informer heeft haar boekhoudsoftware op zo’n manier ontwikkelt dat ondernemers die hun boekhouding in Informer doen, als vanzelf aan de regels voldoen: ‘compliance by design’.
Bron: Informer

Informer lanceert vernieuwde app InformerOnline (07-01-2021)
Informer heeft een geheel vernieuwde versie van de InformerOnline app gelanceerd. In deze vernieuwde app hebben gebruikers nu nóg sneller een overzichtelijke weergave van hun boekhouding. De vertrouwde omgeving van de app blijft gelijk dus zowel bestaande als nieuwe gebruikers kunnen alle zaken makkelijk terugvinden.
Bron: Informer

Nieuw: Koppelingen van Amazon of iZettle naar InformerOnline (06-10-2020)
Sinds kort is het mogelijk voor ondernemers hun online boekhouding in InformerOnline te koppelen aan Amazon en iZettle. Dankzij deze koppeling kunnen de orders van Amazon en iZettle direct naar de boekhouding worden gestuurd, waardoor de ondernemers nu nog smarter zelf hun online boekhouding kunnen doen.
Bron: Informer

Boekhoudsoftware weer functioneel op de testbank door GBNED: keurmerk betrouwbaar boekhouden toegekend aan Informer Online (15-05-2017)
Na een ruim aantal jaren heeft Gerard Bottemanne van Onderzoeksbureau GBNED de handschoen weer opgepakt en besloten om boekhoudsoftware zelf inhoudelijk integraal te testen en te beoordelen en de resultaten vast te leggen in een uitgebreid rapport. De boekhoudsoftware wordt met name functioneel beoordeeld op basis van een uitgebreid normenkader.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED



Onerzoeksbureau GBNED