Softwarepakketten.nl
Exact Software

Branche - Accountancy > SoftwarepakkettenBeleggings-, Pensioen- en Financiele planning software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

Financiele planning
Financiele planning is met name gericht op de DGA (directeur grootaandeelhouder) en de IB (inkomstenbelasting) ondernemer. De IB ondernemer is feitelijk de ZZP-er met winst uit onderneming.


Software opvragen
Beleggingen
Pensioen- (en Actuariele) software
Financiele planning software
Laatste artikelen
ICT Accountancy softwaregids 2017: overzicht van standaard software van meer dan 100 leveranciers gericht op de accountancy (01-11-2016)
De "ICT Accountancy softwaregids 2017" biedt een uitgebreid overzicht van (nagenoeg alle) softwarepakketten die verkrijgbaar zijn voor de accountancybranche. Het gaat om meer dan honderd standaard softwarepakketten, varirend van boekhoud- en salarissoftware tot jaarrekening rapportagesoftware en management dashboards.
Naar archief artikelen...
Laatste white papers
Hiaten in Financiele Planningen: met o.a. data-koppelingen tussen CRM/Boekhoud- en financiele planning pakketten (25-05-2016)
Een steeds terugkomende vraag van financile planning adviseurs is om data-koppelingen te maken tussen CRM/Boekhoudpakketten- en financile planning pakketten. Op het eerste oog een logisch aandachtspunt nu het uitwerken van een financile planning tijdrovend is en iedere ondersteuning van automatisering tijdwinst kan genereren.
Figlo Platform, een (1) online adviesoplossing voor ieder financieel advies. (08-03-2016)
Succesvolle dienstverlening met Integrated Financial Planning (25-01-2016)
Naar archief white papers...


Onerzoeksbureau GBNED