Softwarepakketten.nl

Onderzoek

Wij zijn op zoek naar succesvolle en effectieve ICT voorbeelden die helpen bij de vermindering van administratieve rompslomp

Plaatsingsdatum 30-03-2010
Berichtdatum 30 maart 2010

Bent u een ondernemer die gebruik maakt van een ICT middel dat helpt de administratieve rompslomp te verminderen? Of kent u een ondernemer die dat doet? Bent u ICT leverancier en heeft u effectieve producten die bijdragen aan het verminderen van de administratieve regeldruk? Ziet u mogelijkheden voor ICT die nu nog niet benut worden?

Kortom, als u de overheid wilt helpen bij het verminderen van de administratieve rompslomp, gaat u dan naar www.hec.nl/vragenlijst-regiegroep-regeldruk.
Vul s.v.p. de korte vragenlijst in, dat kan in ± 5 minuten. De succesvolle voorbeelden zullen verspreid worden onder zoveel mogelijk overheidsorganisaties. ICT leveranciers die effectieve producten aanmelden kunnen indien gewenst met naam en toenaam in het overzicht worden opgenomen.
 
Deze oproep is in het kader van een onderzoek dat uitgevoerd wordt voor de Regiegroep Regeldruk van de ministeries van Economische Zaken en Financiën. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Het Expertise Centrum.

Categorie(n) Standaardisatie, (open)standaarden, Kennisplatform Administratieve software, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Regiegroep Regeldruk Min. EZ en Financiën
Internet URL http://www.hec.nl/vragenlijst-regiegroep-regeldruk

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED