Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Onderzoek

Belastingdienst HTO: Samenwerken in the Cloud

Plaatsingsdatum 24-05-2010
Berichtdatum 28 april 2010

Tijdens de tweede bijeenkomst van het Kennisplatform administratieve software op 28 april 2010 is een presentatie gegeven door de Belastingdienst, met als titel: Samenwerken in the Cloud. De presentatie gaat over nieuwe mogelijkheden voor ZZP’ers: cloud computing en cloud auditing.

Cloud computing en cloud auditing bieden nieuwe kansen om te komen tot een betrouwbaar traject van transactie tot aangifte. Met drie vertrekpunten:
– hoge kwaliteit, lage kosten
– vastgelegd = aangifte
– aangifte = aanslag

Vanuit de Belastingdienst worden aanwezigen, en andere betrokkenen, opgeroepen om zich aan te melden voor een nieuw op te richten community om over bovenstaande verder van gedachten te wisselen en dit verder uit te werken. Er worden op dit moment gesprekken gevoerd met online aanbieders om mee te denken over deze ontwikkeling. Iedereen mag meedoen: er is sprake van een open community.

Het kennisplatform administratieve software is puur bedoeld voor kennisoverdracht door uitvragende partijen aan softwareleveranciers. Mede daarom zal sprake zijn van een aparte community.

Geïnteresseerden om deel te nemen aan de community “Samenwerken in the cloud” kunnen zich aanmelden via het Kennisplatform via gerard@gbned.nl. Uw gegevens worden dan doorgegeven aan de Belastingdienst.

De presentatie van de Belastingdienst over Samenwerken in the Cloud is in PDF formaat beschikbaar...

Categorie(n) SAAS, Cloud Computing, Horizontaal toezicht, ZZP'ers en klein MKB, Kennisplatform Administratieve software, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Belastingdienst, Kennisplatform Adm. software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED