Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Onderzoek

Onderzoek: Landkaart eFactureren in Nederland

Plaatsingsdatum 29-09-2010
Berichtdatum 26 juli 2010

Bijgewerkt 30 september 2010

In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en ECP-EPN voeren wij op dit moment een korte inventarisatie uit naar de status van eFactureren in relatie tot administratieve- en logistieke software en gerelateerde diensten. We noemen dit de "Landkaart eFactureren". Ook willen we op basis van uw mening nagaan hoe eFactureren verder vormgegeven kan worden.

Het gaat in deze inventarisatie alleen om eFactureren, niet om elektronisch bestellen, elektronische verzendadviezen of elektronisch betalen, hoewel wij beseffen dat deze toepassingen nauw met elkaar in verband staan.
 
We willen u niet lastig vallen met een uitgebreide vragenlijst, maar zouden het op prijs stellen als u de vragen wilt beantwoorden vanuit de producten en diensten van uw organisatie via één van de onderstaande vragenlijsten.

We hebben een onderscheid gemaakt in een tweetal vragenlijsten, te weten:

 1. Vragenlijst voor leveranciers van boekhoud-, en logistieke software;
  Feitelijk gaat het hier om administratieve software waar eFactureren onderdeel van uitmaakt of waarbij een integratie is gerealiseerd met specifieke eFactureer toepassingen.
  Download vragenlijst in Word...
   
 2. Vragenlijst voor dienstverleners eFactureren;
  Het gaat hier om organisaties die zich specifiek hebben toegelegd op eFactureren. Zoals aanbieders van online factuurprogramma's, billing service providers of aanbieders van efactureerdiensten die geïntegreerd of gekoppeld kunnen worden met administratieve software. 
  Download vragenlijst in Word...

Alvast bedankt voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,

Eerste resultaten bekend
Tijdens de bijeenkomst van het Kennisplatform Administratieve Software zijn de eerste resultaten van de landkaart gepresenteerd.
Opvragen presentatie... 

Gerard Bottemanne (www.gbned.nl, Mob 06 10069402, email gerard@gbned.nl)
Fred van Blommestein (mob 06 51353709, email fred@flowcanto.com)

Mede namens ECP-EPN.

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > EAI, EDI, Webservice en API, Kennisplatform Administratieve software, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED, Flowcanto en ECP-EPN
Internet URL Onderzoeksbureau GBNED, Flowcanto en ECP-EPN

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED