Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Infine Software introduceert Infine Grootboekanalyse

Plaatsingsdatum 04-06-2013
Berichtdatum 4 juni 2013

In aanvulling op het huidige softwareaanbod van Infine Software, introduceert het bedrijf de nieuwe module Infine Grootboekanalyse. Deze module helpt, naast  het in beeld brengen van bijzonderheden of afwijkingen in een administratie, ook bij het controleren van afloop van openstaande posten en het grafisch weergeven van resultaten per periode.

Infine Grootboekanalyse gebruikt een XML Auditfile (Auditfile 2.0 en 3.1) als bron voor de te analyseren cijfers. De XML Auditfile Financieel biedt een schat aan informatie die via Infine Grootboekanalyse direct beschikbaar is.
Standaard worden ca. 60 analyses meegeleverd waardoor gelijk al veelvoorkomende analyses kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf analyses aan te maken. Het is mogelijk om analyses te delen met collega’s of om bepaalde analyses alleen te tonen bij relaties waarbij de betreffende analyse van toepassing is. Er zijn ruimschoots mogelijkheden voor het filteren, sorteren en groeperen in analyses, zodat elke gebruiker de weergave krijgt die het meest prettig werkt. Een analyse kan worden toegevoegd aan een dossier als bijvoorbeeld PDF- of Excel-document.

Infine Grootboekanalyse is per direct beschikbaar. Meer informatie over Infine Grootboekanalyse is te vinden op de website van Infine Software. Daar staat tevens een demovideo van Infine Grootboekanalyse.

Categorie(n) Assuring > Data analyse , Horizontaal toezicht, Branche > Accountantskantoren, XML Auditfiles, Assuring (incl. certificeren en compliance), Soort > Managementinformatie, Branche > Accountantskantoren > Software advies
Bronvermelding Infine Software
Internet URL http://www.infine.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED