Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Asperion meldt nieuwe data export mogelijkheden

Plaatsingsdatum 29-07-2013
Berichtdatum www.asperion.nl

Asperion kent vele standaard rapportages die met enkele muisklikken te maken zijn. Voor de gebruikelijke rapportages, zoals de Balans of de Winst- en Verliesrekening, werkt dat snel en gemakkelijk. Maar soms bent u op zoek naar informatie uit de administratie die niet direct uit die rapportages is af te leiden. Want standaard rapportages geven niet altijd de informatie die u soms nodig heeft voor een bepaald rapport, om een specifieke analyse te doen of om financiële informatie in een ander software pakket verder te bewerken.

Om aan deze wens tegemoet te komen heeft Asperion het Data Export Centrum ontwikkeld waarmee alle grootboekmutaties geëxporteerd kunnen worden in zowel onbewerkte vorm (data dump) als in een vorm die geschikt is voor andere typen software pakketten.

Alle gebruikelijke bestandsformaten
De beschikbare formaten zijn geschikt voor pakketten zoals : Visionplanner, Caseware, Infine, Accept rapportage, Audition, Pro Management Report en Speedbooks.
De generieke formaten zijn o.a. : Belasting auditfile XAF en ADF en data dumps in xls, csv, txt en xml formaten. Deze formaten zijn met name geschikt voor gebruik in programma's zoals Excel (draaitabellen) en Business Intelligence pakketten zoals Qlikview. Aan een BAS Elsevier export wordt nog gewerkt.

Toepassingen:
- Report Generators
- Analyse en tools
- Draaitabellen
- Diverse aangifte pakketten
- Business Intelligence software

Zonder méérkosten beschikbaar
Het Data Export Centrum is een functie die zonder extra kosten beschikbaar is voor alle gebruikers met een zelfstandig abonnement (ISM-1) en gebruikers van het Acountants dashboard.
Meer informatie over het Data Export Centrum...

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, XML Auditfiles, SAAS, Cloud Computing, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > Managementinformatie
Bronvermelding Asperion
Internet URL http://www.asperion.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED