Softwarepakketten.nl

White papers

White paper Futureproof Membership met CRM: hot topic voor verenigingen en branche organisaties

Plaatsingsdatum 12-12-2013
Berichtdatum 2013

Het centraal stellen van de klant is een hot topic voor verenigingen en brancheorganisaties blijkt uit verschillende onderzoeken. Dit whitepaper laat zien waar zij precies mee worstelen, maar geeft ook inzicht in de meer concrete elementen van dat probleem. Waarom is inzicht in data zo belangrijk bij het centraal stellen van leden? En waarom is het vastleggen van basisgegevens in separate systemen daarvoor niet meer toereikend?

In deze paper wordt toegelicht hoe CRM-software daarbij de juiste ondersteuning biedt en waarde toevoegt aan het ledenbestand. Zo bouwen ledenorganisaties aan een toekomstvast relatiebestand en aan futureproof membership voor hun leden.

Opvragen White paper Futureproof Membership met CRM: hot topic voor verenigingen en branche organisaties (PDF)

 

Categorie(n) Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing, Soort > Abonnementen- en Ledenadministratie
Bronvermelding CRM Partners
Internet URL http://www.crmpartners.nl

Terug

Gerelateerde berichten

CRM Partners doet een fastforward naar de vereniging van de toekomst [12-05-2015]

White paper Kansen door de Zorgplicht: Hoe financiele dienstverleners de zorgplicht voor zich kunnen laten werken [12-12-2013]

White paper B2B: Business-to-Boer [12-12-2013]


Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED