Softwarepakketten.nl

White papers

White paper B2B: Business-to-Boer

Plaatsingsdatum 12-12-2013
Berichtdatum 2013

Samenwerking en het aangaan en onderhouden van waardevolle relaties worden steeds belangrijker. Met de huidige economische ontwikkelingen op de achtergrond, neemt het belang van customer relationship management (CRM) hierbij navenant toe. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook in de agrarische sector. Maar hoe speelt de agriketen in op zijn bijzondere relatie met de boer? En wat doet de keten zelf voor een zo optimaal mogelijke dienstverlening richting zijn unieke klant?

De white paper van CRM Partners beschrijft de rol van informatiedeling in de agriketen bij een succesvolle relatie met de boer.

Opvragen white paper B2B: Business-to-Boer (PDF)

 

Categorie(n) Branche > Landbouw, tuinbouw en visserij, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding CRM Partners
Internet URL http://www.crmpartners.nl

Terug

Gerelateerde berichten

CRM Partners doet een fastforward naar de vereniging van de toekomst [12-05-2015]

White paper Futureproof Membership met CRM: hot topic voor verenigingen en branche organisaties [12-12-2013]

White paper Kansen door de Zorgplicht: Hoe financiele dienstverleners de zorgplicht voor zich kunnen laten werken [12-12-2013]


Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED