Softwarepakketten.nl

Software nieuws

De nieuwe QDAC auditfileviewer

Plaatsingsdatum 28-03-2014
Berichtdatum Maart 2014

Al ruim 2 jaar is het programma QDAC op de markt dat diepgaande data analyse en bestandsconversie ondersteund. Inmiddels zijn er veel IT professionals, adviseurs en mensen in de financiële wereld die dit programma tot volle tevredenheid gebruiken. Bestandsformaten die door QDAC ondersteund worden zijn:  auditfile financieel, auditfile salaris en auditfile afrekensystemen.

In toenemende mate wordt de auditfile ook gebruikt door financieel dienstverleners en interne controllers bij de ondersteuning van hun werk. Er bestaat dan ook een toenemende behoefte aan een programma die speciaal hierop is gericht. Om deze reden is besloten om een stand alone versie van de auditfile viewer van QDAC uit te brengen, die qua functionaliteit identiek is aan de auditfile viewer in QDAC, maar een aanzienlijk lagere prijs heeft.

Ondersteunde auditfile formaten
Deze auditfile viewer ondersteunt alle auditfile releases. Van de auditfile financieel van de allereerste .adf versie tot de huidige 3.1, .xaf, op XML gebaseerde versie. Daarnaast kunt u ook auditfiles salaris en afrekensystemen inlezen.

Met de auditfile salaris kunt u met de auditfile viewer een overzicht maken van alle looncomponenten van alle werknemers per periode.

Met de auditfile afrekensystemen kunt u met de auditfile viewer een overzicht maken van alle mutaties die plaats hebben gevonden in het kassa systeem.

De auditfile viewer biedt de mogelijkheid om de ingelezen gegevens en eventueel aangemaakte controle overzichten te exporteren naar Excel of naar een bestand in CSV (Comma Separated Values) bestand, wat in praktisch alle rapportage software is in te lezen.

Meer informatie

Categorie(n) Assuring > Data analyse , Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies, XML Auditfiles
Bronvermelding QDAC.net
Internet URL http://www.qdac.net

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED