Softwarepakketten.nl

White papers

Brouwers Accountants en de keuze voor het datacenter van Loyall

Plaatsingsdatum 28-03-2014
Berichtdatum Maart 2014

Eén van de accountants waar Loyall nauw mee samenwerkt is Brouwers Accountants uit Zwolle, Deventer, Arnhem en Genemuiden. De weg naar Het Nieuwe Werken is door Brouwers een aantal jaar terug ingeslagen  wat heeft geleid tot een grote veranderingen in de manier van werken.

Informatie moet voor de medewerkers van Brouwers op ieder moment en op willekeuring welke locatie beschikbaar zijn. Zo wordt er zeer klantgericht gewerkt en kan er snel worden geschakeld. De medewerkers zijn niet meer afhankelijk van het kantoor en kunnen nieuwe vormen van samenwerken en diensten ontwikkelen. Voor de klanten betekent dit, dat er meer aandacht wordt gegeven aan advies en dat de accountant samen met de ondernemer pro-actief aan de knoppen van zijn onderneming kan draaien. “De accountant, bedrijfsadviseur, is nu nog beter in staat meerwaarde voor de klant te leveren”, aldus Pedro Vossepoel, Controller van Brouwers.

Wanneer er wordt gekozen voor een omgeving waar iedereen altijd en overal kan werken is beschikbaarheid een essentiële voorwaarde. Optimale beschikbaarheid staat op gespannen voet met maximale beveiliging tegen onrechtmatige toegang door onbevoegden. Terwijl dat juist zo voor de accountant en zijn klanten essentieel is. Maar ook integriteit van de data is van groot belang. De keuze, gebaseerd op deze uitgangspunten, is gevallen op het datacenter van Loyall.

Lees de white paper Loyall ICT Group ontwikkelt mee met de accountant (PDF).

 

Categorie(n) SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren, Soort > ICT beheer en beveiliging
Bronvermelding Loyall
Internet URL http://www.loyall.nl

Terug

Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED