Softwarepakketten.nl

Onderzoek

Presentaties praktijkdag cloud computing 27-5-2014 beschikbaar

Plaatsingsdatum 29-05-2014
Berichtdatum 29 mei 2014

Op 27 mei 2014 organiseerde GBNED in samenwerking met NOVAK de Praktijkdag Cloud computing, waarbij (management) dashboards centraal stonden. Verder kwam het virtuele accountantskantoor ARVUM aan bod als kennisplaats voor de accountancy. Fiscale aangifte in de cloud en het keurmerk Zeker Online kwamen eveneens aan bod.

Van de volgende onderwerpen/sprekers zijn presentaties in PDF-formaat beschikbaar:

Kansen van het werken met dashboards
David Bos (B&P Accountants en Advies) gaat in op kansen van het werken met dashboards, voor zowel de accountant als hun klanten. Maar niet iedereen is nu al geschikt voor deze aanpak; David gaat openhartig vertellen wat de gevolgen zijn voor het accountantskantoor en hoe hun klanten er beter van kunnen worden. Daarnaast laat David zien “welke kansen er nog meer zijn“, dit alles vanuit zijn praktijkervaring.
Opvragen presentatie (PDF...

Vraag creërende dashboards voor cliënten
Hoe creëert u meer advies? Door uw cliënt te verleiden tot advies te vragen aan u. Hoe u dat doet? Door vraag creërende dashboards aan uw cliënt te tonen. Hoe dit werkt kunt u zien in een interactieve sessie waar u een live presentatie wordt verzorgd door Rudi Düpper Partner/vennoot van EQUITY Accountants & Adviseurs uit Amersfoort dat hiervoor gebruik maakt van Visionplanner Cloud.
Opvragen presentatie PDF...

Hoe werken cloudtoepassingen samen?
De Hogeschool van Amsterdam (HvA) heeft een uniek initiatief opgezet, namelijk het virtueel accountantskantoor Arvum Accountants. Samen met diverse samenwerkingspartners, zoals XBRL-NL, heeft Arvum de ambitie om uit te groeien tot hét virtuele kantoor op het gebied van SBR.
Antoon van Aken en Sander Beers delen in deze sessie met u de ervaring van Arvum!
Opvragen presentatie PDF...

Zekerheid in de cloud
Cloud aanbieders nemen verschillende maatregelen om u als gebruiker zekerheid te bieden. Maar niet alle aanbieders zitten op een (1) lijn. Waar moet u op letten en wat is vanuit het oogpunt van assurance, fiscale bewaarplicht eigenlijk verantwoord. En welke zekerheid krijgt uw klant van u? Door Bert Tuinsma,  voorzitter van 'Zeker Online' en Pieter Oosthoek van Reeleezee wordt u meegenomen door de risico's van cloud computing en de wijze waarop u deze risico's zoveel mogelijk kunt afdekken.
Opvragen presentatie PDF...

Verder kwamen tijdens deze dag aan bod:

 

Gratis rapport
Tot slot is het rapport "Management dashboards 2014" met, naast algemene informatie, een toelichting van standaard dashboardsystemen gratis beschikbaar. Dit rapport is door Gerard Bottemanne van GBNED mondeling toegelicht.
Meer informatie en opvragen gratis rapport "Management dashboards 2014"... 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren > Software advies, ICT & Recht, Assuring > Data analyse, Softwareselectie
Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED
Internet URL http://www.gbned.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Terugblik en presentatie praktijkdag digitaal dossierbeheer en data-analyse in het teken van RGS (14-3-2018) [15-03-2018]

Gratis rapport: digitaal dossierbeheer en werkprogramma's 2018 [13-03-2018]

Beoordelen veiligheid (web)applicaties (en IT-organisaties) [06-03-2018]

Onderzoeksbureau GBNED heeft maart 2018 het Keurmerk Betrouwbaar boekhouden toegekend aan Kleisteen voor hun gelijknamige online boekhoudsoftware [05-03-2018]

Marktanalyse zelfroosteren: met complete aanbod zelfroostersoftware [25-02-2018]


Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED