Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

White papers

Visiedocument 20/20 Vision Software: Visie op het MKB

Plaatsingsdatum 16-07-2014
Berichtdatum 15 juli 2014

In 2012 publiceerde de Rabobank de MKB visie: 'De wereld verandert voor altijd'. In dit visiedocument geeft de Rabobank aan dat het bedrijf dat in de toekomst wil floreren, nú duidelijke keuzes moet maken. Niet vanuit de cijfers maar door een vooruitblik over de verwachte ontwikkelingen. In deze blogpost kijken wij, als 20/20 vision Software, terug op de door de Rabobank gepresenteerde ontwikkelingen.

Al in 2010 hebben wij gezien dat de markt voor IT oplossingen verandert met de opkomst van thuiswerken, kennismedewerkers die plaats-onafhankelijk willen werken en Cloud toepassingen.
Per trend wordt kort uitgelegd hoe 20/20 vision Software dit succesvol heeft doorgevoerd in haar bedrijfsvoering.

Klinkende keuzes maken
Volgens het rapport van de Rabobank willen klanten direct zien wat de toegevoegde waarde van een product of dienst is. Ook in de Budget2Pay markt hebben organisaties te maken met veel keuzes en de uitdaging om het kaf van het koren te scheiden. Succesvolle bedrijven zijn in staat klanten hierbij te helpen door een duidelijke propositie neer te zetten en duidelijk uit te leggen wat de toegevoegde waarde is van de dienst.

In onze specialistische branche proberen wij de materie behapbaar en toegankelijk te maken. Door een website te creëren die de diensten van 20/20 vision Software duidelijk omschrijft, weten potentiële klanten direct wat de organisatie biedt en wanneer men voor deze organisatie moet kiezen.
Tegenwoordig, met alle beschikbare informatie in de media en toegenomen niveau van kennis over geboden oplossingen bij de klant, wil men direct duidelijk weten waar je organisatie in uitblinkt. Met een vernieuwde website (www.2020xspend.com) waar wij naast product informatie ook kennis delen middels een blog en kenniscentrum, reizen wij mee in de 'buyer journey' die onze klanten doormaken.

Download white paper "Visiedocument 20/20 Vision Software: Visie op het MKB" 

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding 20/20 vision
Internet URL 20/20 vision

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED