Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Op 16 sep a.s. CEN workshop BII3 over berichten die gebruikt worden bij de elektronische inkoop door overheidsorganen

Plaatsingsdatum 12-08-2014
Berichtdatum 12 augustus 2014

Op 16 september 2014 organiseert de CEN workshop BII3 een seminar in Essen (Duitsland). In CEN BII3 worden afspraken gemaakt over berichten die gebruikt worden bij de elektronische inkoop door overheidsorganen. U moet hierbij denken aan de Order en de Factuur, maar ook aan aanbestedingsdocumenten. De gestandaardiseerde berichten worden in Nederland gebruikt in implementaties zoals SimplerInvoicing, Tenderned en Digipoort.

Tijdens het seminar wordt de werkwijze van CEN BII3 toegelicht en wordt de implementatie van CEN BII3 berichten in verschillende Europese landen voor het voetlicht gebracht. Het seminar is interessant voor al diegenen die betrokken zijn bij het automatiseren van overheidsinkoop, én voor leveranciers aan overheden die hun systemen daarop wensen aan te passen.

Het seminar vindt plaats in het gemeentehuis van Essen, Porscheplatz 1, van 14:00 tot 17:30. Het is gratis toegankelijk. Essen is vanuit Nederland gemakkelijk (per trein) te bereiken. Meer informatie (zoals het programma) is te vinden op http://www.cenbii.eu/cen-wsbii3-seminar-in-essen-germany/. U kunt zich daar ook aanmelden.

Vriendelijke groet,

Fred van Blommestein

Categorie(n) Standaardisatie, (open)standaarden, XML en EDI, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Datacommunicatie (GSM), Kennisplatform Administratieve software
Bronvermelding CEN
Internet URL http://www.cenbii.eu

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED