Softwarepakketten.nl

White papers

Factuurherkenning- en verwerking NAViDocs bij Brandweer Amsterdam

Plaatsingsdatum 03-11-2014
Berichtdatum Oktober 2014

Klantencase factuurherkenning- en verwerking NAViDocs bij Brandweer Amsterdam

Brandweer Amsterdam-Amstelland stapte in juli van dit jaar over op NAViDocs voor de verwerking van inkomende facturen en voor het order- en bestelsysteem. Een goede keuze, zo kan zij al na vier maanden ervaring met het pakket concluderen. De samenwerking met het bedrijf NAViDocs, de implementatie van het pakket en de vlekkeloze werking ervan resulteren in niets dan complimenten van zowel de Financiële administratie als de I&A-afdeling. Er kan zonder overdrijven gesteld worden dat Brandweer Amsterdam-Amstelland in vuur en vlam is over NAViDocs.

Het idee voor NAViDocs ontsproot al in 2008 aan het brein van directeur Albert Hendriks. Met zijn bedrijf Always A Solution (AAS), werd hij regelmatig geconfronteerd met de tekortkoming van Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) op het gebied van documentherkenning- en verwerking. “Dat kan beter”, meende hij en ontwikkelde de NAViDocs module.

Lees klantencase factuurherkenning- en verwerking NAViDocs bij Brandweer Amsterdam (PDF).

 

 

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Financials, Branche > Overheid en semi overheid, Soort > Inkoop & Purchase to pay
Bronvermelding AAS At Work
Internet URL http://www.aasatwork.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED