Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Polaris HRS heeft een vernieuwde versie van self-service op de markt gebracht onder de naam Nova neXt

Plaatsingsdatum 06-10-2015
Berichtdatum 6 oktober 2015

Polaris HRS heeft een vernieuwde versie van self-service op de markt gebracht onder de naam Nova neXt (software voor HR en salarisadministratie). De bestaande functionaliteit waaronder verlofregistratie, ziekteregistratie, declaraties, opleidingen, vastlegging en opvolging van functionerings- en beoordelingsgesprekken, werving en selectie, mailmerge, management informatie, urenregistratie en planningsmodule is uitgebreid op een aantal onderdelen.

Naast uitbreiding op bestaande functionaliteit is een van de noviteiten de responsive website. Wanneer je als medewerker inlogt met je smartphone en je salarisstrook opvraagt, dan krijg je een vereenvoudigde weergave te zien, dan wanneer je dezelfde strook op je computer bekijkt. Verder wordt nova neXt gekenmerkt door uitgebreide workflow mogelijkheden. Bijvoorbeeld de checklist bij indiensttreding kan volledig worden opgenomen in een workflow. Dit betekent dat collega’s die een rol hebben in een bepaald proces door middel van vragen, acties, mails of genereren van documenten hun aandeel leveren in het betreffende proces.

Tenslotte is nova neXt geheel afgestemd op uw eigen huisstijl, denk hierbij aan logo en kleurstellingen.

Categorie(n) Mobile computing, Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Polaris HRS
Internet URL http://www.polarishrs.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 

CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED