Softwarepakketten.nl

Software nieuws

HelloFlex introduceert een nieuwe online tool, CheckIn. Deze tool ondersteunt intermediairs maximaal bij het automatisch inschrijven van nieuwe flexwerkers

Plaatsingsdatum 06-10-2015
Berichtdatum 6 oktober 2015

Het inschrijfproces bij payrollers en uitzenders verloopt vaak niet optimaal. Het is een tijdsintensief en foutgevoelig proces voordat alle gegevens zijn verzameld en er kan worden verloond. CheckIn is een volledige selfservice tool voor opdrachtgevers en flexwerkers, die intermediairs veel tijd en kosten bespaart.

Hoe werkt deze nieuwe tool?
CheckIn is een selfservice tool waarmee nieuwe flexwerkers worden ingeschreven door de opdrachtgever. De opdrachtgever registreert met behulp van CheckIn de naam en het e-mailadres van de nieuwe flexwerker, en de flexwerker zelf doet de rest. De intermediair hoeft verder niets te doen. De online tool bewaakt of alle gewenste gegevens worden geregistreerd. Als er nog gegevens ontbreken krijgt de opdrachtgever of flexwerker automatisch een alert om deze gegevens alsnog te registreren.

Eenvoudig koppelbaar
CheckIn kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere uitzendsoftware.
 
Meer dan alleen NAW-gegevens
CheckIn vraagt alle gegevens uit die minimaal noodzakelijk zijn voor de verloning. Ook is het met CheckIn mogelijk om andere relevante gegevens uit te vragen, bijvoorbeeld de arbeidshistorie, gevolgde opleidingen, de ziektehistorie, de uitkeringshistorie, etc.

Moderne cloud software
CheckIn is volledig geschikt voor gebruik met de mobiele telefoon.

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Mobile computing, SAAS, Cloud Computing, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding HelloFlex
Internet URL http://www.helloflex.com/

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED