Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Wilt u meedenken over een Keurmerk voor Online Salarisapplicaties?

Plaatsingsdatum 13-11-2015
Berichtdatum 13 november 2015

Salarissoftware
Zeker-OnLine en de Belastingdienst hebben een overleg gepland op 24 november van 10:00-12:00 uur. Het belangrijkste agendapunt van deze bijeenkomst is een eerste brainstorm over de invulling van de baseline, het minimumkwaliteitsniveau van de functionele laag van het normenkader van Zeker-OnLine. Voor de juridische laag en infrastructuurlaag wordt aangesloten bij het bestaande normenkader.  Aan het overleg doen partijen mee die willen participeren in het traject om te komen tot een keurmerk Zeker-OnLine/ Salaris-OnLine.  Op dit moment  hebben een zevental leveranciers, zowel grote als kleinere aanbieders, zich reeds aangemeld. Wilt u meedenken of bent u geïnteresseerd dan kunt u zich aanmelden via info@zeker-online.nl. De eerste bijeenkomst betreft een brainstorm, we willen de groep daarom maximeren op 10 softwareleveranciers.

Portals /Platforms
Zeker-OnLine wil, naar aanleiding van een aantal aanmeldingen, ook starten met het ontwikkelen van een Keurmerk voor portals en platforms. Het hiervoor te ontwikkelen normenkader zal aansluiten op het bestaande normenkader van Zeker-OnLine.  De doorlooptijd van dit project is enkele maanden; het project wordt uitgevoerd met een aantal IT-auditors. We willen graag met aanbieders overleggen over de generieke risico’s en maatregelen voor deze diverse groep, aan te vullen met maatregelen die wellicht specifiek zijn voor individuele aanbieders. Het eerste overleg staat gepland op 30 november in de buurt van Breukelen. Als u wilt participeren in deze ontwikkeling en de intentie heeft om te komen tot een normenkader en certificering van de eigen organisatie, kunt u zich aanmelden via info@zeker-online.nl.

Categorie(n) Assuring (incl. certificeren en compliance), Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Soort > Portaaltoepassingen en eCommunity software
Bronvermelding Zeker Online
Internet URL http://www.zeker-online.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Yuki is deelnemer van Zeker-OnLine [26-10-2016]

Overheid en bedrijfsleven bundelen krachten voor veilige cloud [06-04-2016]

Ook Exact sluit aan bij Stichting Zeker-OnLine! [29-04-2015]

De kop is eraf, de eerste keurmerken zijn een feit! [30-09-2014]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED