Softwarepakketten.nl

White papers

Accountants en adviseurs voortrekkers in e-facturatie

Plaatsingsdatum 03-03-2016
Berichtdatum Maart 2016

Van Velzen accountants- en adviseurs is een middelgroot accountancy- en advieskantoor gevestigd in Warmond. Bij het kantoor werken ongeveer 35 financiële professionals. De cliënten van het kantoor hebben een zeer diverse achtergrond; onder hen bevinden zich veel agrarische bedrijven uit de bloem- en bollensector.

Naast advies en accountancy verzorgt Van Velzen voor een aantal cliënten ook de financiële administratie. In die rol viel het Barry van Leeuwen, registeraccountant bij Van Velzen, op dat de bestaande facturatieprocessen efficiënter konden. Van Leeuwen:

E-facturatie logische keuze
Wij verzorgen de administratie voor een groot aantal cliënten in de regio. Een van de zaken die mij daarbij opviel was de het proces rond onze eigen facturen. Wij verzonden deze op papier of in pdf aan de cliënt. Daar werd de factuur ingescand en vervolgens weer teruggezonden naar ons voor de administratieve afhandeling. Een proces dat op mij simpelweg niet logisch overkwam.”

Van Leeuwen vond dat zijn kantoor de eerste stap moest zetten om dit te verbeteren en besloot de eigen facturen voortaan standaard volledig elektronisch te sturen. Daardoor verviel de behoefte aan papier en pdf. Hij koos voor Simplerinvoicing via eVerbinding, omdat hiermee iedere cliënt kon worden bediend ongeacht de software die hij gebruikt.

Lees complete white paper "Accountants en adviseurs voortrekkers in e-facturatie" (PDF).
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding eVerbinding
Internet URL http://www.everbinding.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED