Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Minox Software introduceert: Automatisch facturen ophalen

Plaatsingsdatum 31-03-2016
Berichtdatum 30 maart 2016

Minox biedt nu de unieke mogelijkheid om facturen automatisch bij leveranciers op te halen en te verwerken in de boekhouding. Bijvoorbeeld facturen van KPN, Ziggo, Nuon, Staples en Bol.com.

Het verwerken van inkomende facturen kost tijd. Scan & Herken versnelt dit proces. Maar dan moet u wel eerst een factuur in PDF, of liever nog UBL formaat van uw leverancier ontvangen. Steeds vaker laten leveranciers het echter aan hun klanten over om zelf facturen op te halen uit hun portal.

U herkent het vast. E-mails van leveranciers met de melding: Uw factuur staat bij ons klaar”. Aan het woord is Paul Brouwer van Minox Software. “Deze frustratie lossen wij voor u op!”.

In Minox worden de leveranciersgegevens beheerd. Elke nacht controleert Minox of er facturen klaar staan. Deze facturen worden, zonder handmatige actie, automatisch in de boekhouding verwerkt. Tevens wordt de PDF factuur gelinkt aan de boeking en aan de openstaande post, zodat u deze snel kunt raadplegen. Handig is de extra mogelijkheid om inkomende facturen tijdelijk te blokkeren voor betaling.

Deze nieuwe feature is niet alleen geschikt voor ondernemers, maar ook voor administratie- en accountantskantoren, die samen met hun klant de administratie voeren. Het is een logische stap richting volledige automatisering.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Boekhoudsoftware, UBL en Peppol
Bronvermelding Minox
Internet URL Minox

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED